Лайм

Концерт Світлани Лободи в Києві остаточно скасували після скандалу в соцмережах

Організатори прийняли рішення спільно зі співачкою

Розважальний комплекс Osocor Residence скасував скандальний благодійний концерт Світлани Лободи, запланований на 25 серпня 2023 року.

Раніше представники майданчика офіційно заявили, що захід відбудеться всупереч критиці українців. За їхніми словами, Лобода "має чітку проукраїнську позицію", і після 24 лютого 2022 року неодноразово засуджувала вторгнення РФ в Україну. Проте хвиля обурення в мережі не вщухла, тому організатори разом зі співачкою змінили рішення.

Фото: instagram.com/lobodaofficial/

"Osocor Residence та LOBODA ухвалили спільне рішення скасувати благодійний концерт 25 серпня. Нам шкода, що благодійна мета проведення виступу була сприйнята як відбілювання репутації артиста, - йдеться у заяві в Instagram. - Але ми розуміємо, наскільки важливо зараз зберігати внутрішню єдність. Значну кількість квитків вже було придбано. Кошти за них будуть повернуті. Ми шукаємо інші способи та шляхи, щоб відбудувати ЛОР-відділення "Охматдиту", і сподіваємось на вашу підтримку".

Читайте також: Я дуже завинила: Світлана Лобода розповіла, чому після 2014 року жила та працювала в Росії.

Користувачів мережі влаштував такий крок організаторів, хоча декого здивувало, що артистку на благодійному заході просто не замінили.

"Єдине правильне рішення", - написав активіст та волонтер Сергій Стерненко у коментарях.

"А що, крім Лободи, у нас нікого немає? Поки Лобода стрибала на московських сценах з 2014 по 2022 рік, у нас з'явилося дуже багато класних артистів", - пишуть люди.

Фото: instagram.com/osocor.residence/

Нагадаємо, що в анонсі концерту Світлани Лободи було зазначено, що на заході проведуть збір благодійних коштів на реконструкцію ЛОР-відділення лікарні "Охматдит" у Києві. Вартість проекту – 250 тисяч доларів.

Багатьох українців обурило, що співачка, яка до 24 лютого 2022 року жила та працювала в Росії, виступить столиці одразу після Дня Незалежності України. Під час концерту мали звучати пісні українською та російською мовами.

Фото: instagram.com/osocor.residence/

Раніше кум Світлани Лободи Анатолій Анатоліч заступився за співачку перед українцями.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита