Лайм

Що подарувати татові на День батька, який відзначають в Україні у червні

Оригінальні ідеї подарунків

День батька в Україні відзначають щороку у третю неділю червня. Цього року дата святкування припадає на 18 червня. Для українців День батька 2023 має особливе значення, адже сьогодні багато наших тат ризикують власним життям на передовій заради світлого майбутнього своїх дітей. Якщо не знаєте, чим порадувати рідну людину з нагоди свята, дивіться у нашій добірці ідеї подарунків, які сподобаються всім татам і на фронті, і в тилу.

Фото: unsplash.com

Чашка із сімейним фото

Чашка із принтом вже давно закріпила свої позиції серед універсальних подарунків. Особливо популярністю користуються кружки з пам'ятними написами або фотографіями. Подаруйте татові чашку з портретом дітей або всієї сім'ї, щоб вона викликала теплі емоції про дім та сімейний затишок.

Фото: unsplash.com

Кросівки

Ще один універсальний та потрібний подарунок на День батька – кросівки. Особливо такий презент оцінять татки, які ведуть активний спосіб життя. Обираючи взуття як подарунок, вам потрібно знати розмір ноги та смаки рідної людини.

Фото: unsplash.com

Бейсболка

Кепка – чудова ідея подарунка для будь-якого чоловіка, особливо у літній період. А якщо додати бейсболці ще веселий принт, то така річ підніме настрій і стане зарядом позитиву на весь день. Парні кепки для батька та сина стануть чудовим варіантом презенту для рідних людей.

Читайте також: Ти у нас – найкращий! Зворушливі вітання з Днем тата у листівках, віршах та прозі.

Фото: unsplash.com

Краватка

Якщо ваш батько - офісний працівник, який віддає перевагу діловому стилю одягу, то сміливо обирайте краватку. Така річ урізноманітнить чоловічий гардероб і нагадуватиме про сімейну турботу.

Фото: unsplash.com

Футболка з дитячим малюнком

Попросіть малюка намалювати татові щось приємне, потім цей малюнок перенесіть на футболку. Такий зворушливий подарунок не залишить байдужим жодного татуся.

Фото: Getty Images

Турка для кави

Кавомани точно оцінять такий подарунок. Тому якщо ваш тато не може прожити без смачного ароматного напою жодного дня, вибір очевидний – турка або гейзерна кавоварка. На додаток можна подарувати набір улюбленої кави.

Фото: pixabay.com

Рюкзак

Якщо шукаєте потрібний подарунок на День батька, купіть рюкзак. Обирайте ту модель, яка найбільше підійде стилю та відповідатиме смакам вашого тата.

Фото: unsplash.com

Ніж із гравіюванням

Ще одна ідея подарунка на День батька - складаний ніж із гравіюванням. Він стане в нагоді чоловікові в поході, на рибалці і буде корисним для побутових робіт. Гравіюванням може бути будь-яке побажання, іменні написи або українська символіка.

Фото: unsplash.com

Дізнайтеся також історію Дня батька і коли це свято почало відзначатися в Україні.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита