Лайм

Величезні акули напали на команду Netflix під час зйомок популярного серіалу

Знімальна група ледве уникла трагедії

Акули нападають не лише на росіян у Єгипті. Від гострих зубів хижих риб мало не постраждала знімальна група Netflix, яка працювала над документальним серіалом "Наша планета 2" на Гаваях.

Режисер серіалу Тобі Ноулан розповів Radio Times, що величезні тигрові акули накинулися на човен команди та прогризли у ньому величезні дірки. Моторошний інцидент нагадував кадри з фільму "Щелепи", адже розмір хижаків складав близько 15 футів (4,5 м).

Фото: Getty Images

"Спочатку ідея полягала в тому, щоб зробити підводну зйомку з тигровими акулами, які плавали на мілководді біля острова Лайсан, - пояснив продюсер серіалу Х'ю Корді в інтерв'ю Forbes. - Але першого дня, коли тигрові акули були поруч, команда сіла в надувні човни, і дві акули напали на них. Це було схоже на щось із "Щелеп"".

Читайте також: Здатна світитися в темряві: вчені відкрили незвичайну акулу.

Знімальну групу охопила паніка. У момент атаки акул люди знаходилися приблизно за 100 метрів від суші. Їм довелося швидко пробиратися до пляжу для аварійної висадки на землю.

"Чи треба говорити, що вони не зробили жодного підводного кадру?" – додав Корді.

"Тигрова акула стрибнула на човен і пробила в ньому величезні дірки. Човен лопнув. Це було жахливо. Це була друга акула того дня, яка напала на нас, - розповів Ноулан про інцидент. - Така поведінка акул дуже незвичайна. Вони були неймовірно голодними, тому що їм могло не вистачити природної їжі. Вони просто пробували все, що траплялося у воді".

У Відділенні водних ресурсів Гаваїв розповіли, що хоча ймовірність укусу акули на островах менше ніж один на мільйон, тигрові акули все ж вважаються особливо небезпечними через їхні розміри та нерозбірливу харчову поведінку.

Епізоди серіалу "Наша планета 2" із оповіддю британського телеведучого та біолога Девіда Аттенборо транслюються на Netflix.

Бісерні очі та людська усмішка: біля берегів Австралії спіймали незвичайну акулу.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Присвячене українським жінкам: alyona alyona і Jerry Heil випустили нове відео перед "Євробаченням"

Представниці України на "Євробаченні-2024" alyona alyona і Jerry Heil випустили соціальне відео на конкурсну пісню Teresa & Maria

Українське медіа потрапило в скандал через нецензурну лексику на адресу Євгена Клопотенка: що відомо

Видання Заборона потрапило в скандал через нецензурну лексику - кулінар Євген Клопотенко опублікував листування нібито з журналістом медіа

Рак відсік все непотрібне: 35-річна українська акторка вперше розповіла про лікування онкологічної хвороби

Акторка Катерина Молчанова повідомила, що лікується від раку - онкологію у жінки виявили на ранній стадії і вже зробили операцію