Лайм

Шостий сезон "Чорного дзеркала" вийшов з українською озвучкою: про що нові серії

Прем'єра відбулася 15 червня

15 червня на Netflix вийшов новий сезон "Чорного дзеркала". В Україні науково-фантастичний серіал-антологію, в якому кожен епізод розкриває різні сценарії похмурого антиутопічного світу, можна подивитися в українській озвучці або з субтитрами.

Творець шоу Чарлі Брукер випустив п'ять нових серій "Чорного дзеркала" після чотирирічної перерви. Серед запрошених зірок – Сальма Гайєк, Аарон Пол, Зазі Бітц, Джош Хартнетт, Кейт Мара, Рорі Калкін та інші. Без спойлерів розповідаємо про що ці епізоди.

Читайте також: Дженна Ортега розкрила деталі сюжету 2 сезони "Уенздей": не буде жодної романтики.

Епізод 1 - "Джоан жахлива"

Директор технічної компанії Джоан виявляє, що події її життя переказуються майже в реальному часі на платформі потокового відео Streamberry. Жінка дізнається від свого адвоката, що вона технічно дала згоду на використання Streamberry її особистих даних після погодження з умовами додатку, і що компанія використовує квантовий комп'ютер для створення серіалу на основі даних, зібраних із їх особистих пристроїв. Після цього Джоан розпочинає своєрідну війну за приватність.

Фото: Netflix

Епізод 2 - "Лох-Генрі"

Девіс та його подруга Піа приїжджають до Шотландії, щоб відвідати маму та зняти документальний фільм про природу. Піа запитує, чому його мальовниче рідне містечко Лох-Генрі не є туристичним напрямом. Виявляється, що наприкінці 90-х там відбулася серія жахливих вбивств. До того ж покійного батька Девіса, поліцейського, було поранено під час затримання вбивці. Тепер у пари немає іншого вибору, як відмовитися від фільму про природу і зняти кримінальний серіал.

Фото: Netflix

Епізод 3 - "За морем"

Два астронавти (Аарон Пол і Джош Хартнетт) в альтернативному 1969 році проводять кожну вільну хвилину в космічному кораблі, підключені до машин, які відправляють їхню свідомість в роботів на Землі. Ці так звані копії дозволяють їм буквально перебувати у двох місцях одночасно: дрімати у відкритому космосі та проводити дорогоцінний час зі своїми родинами на Землі. Потім Девід переживає невимовну катастрофу, а Кліфф радиться зі своєю дружиною, як умовити колегу виконати їхню делікатну місію.

Читайте також: Серіал про Гаррі Поттера знімуть із абсолютно новими акторами: що про нього відомо.

Фото: Netflix

Епізод 4 - "Мейзі Дей"

Головна героїня Бо (Зазі Бітц) - фотограф-папарацці, яку долає почуття провини, коли вона фотографує відомого актора на побаченні з чоловіком. Публікація призводить до публічного камінг-ауту актора, а потім він убиває себе. Дівчина вирішує відмовитися від роботи, але відчайдушно потребує грошей. Колега вмовляє її на останнє велике замовлення – зробити перше фото зірки Мейзі Дей, яка зникла з поля зору громадськості після автокатастрофи.

Фото: Netflix

Епізод 5 - "Демон 79"

Дія цього епізоду "Чорного дзеркала" відбувається у 1979 році. Він розповідає про самотню молоду продавчиню взуття в універмазі. Ізоляція Ніди посилюється зростанням расизму та антиіммігрантських настроїв у її північному містечку. Коли Ніда, вигнана до підвалу, випадково активує талісман, перед нею постає молодий демон. Тепер вона має принести людські жертви, щоб запобігти апокаліпсису.

Фото: Netflix

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil