Лайм

Відомий футбольний коментатор залишився без квартири після вибуху в багатоповерхівці у Києві

Роберто Моралес показав фото руйнувань

Відомий український футбольний коментатор Роберто Моралес повідомив, що вибух у 16-поверховому будинку на вулиці А. Малишка у Києві знищив його квартиру.

"Малишка, 33. Мій будинок, квартири вже немає", - написав він, опублікувавши фото частково зруйнованої багатоповерхівки.

Фото: facebook.com/romoralesmunoz

Сильний вибух у будинку стався в ніч проти 22 червня, внаслідок чого було зруйновано кілька квартир. КМДА повідомила про трьох загиблих, рятувальники продовжують шукати постраждалих. Попередня причина трагедії – витік газу.

Читайте також: У Києві під завалами продовжують шукати людей: фоторепортаж із місця вибуху у багатоповерхівці.

Під час вибуху Роберто Моралеса не було вдома: у травні він приєднався до лав ЗСУ. Коментатор уже має військовий досвід: у 2015–2016 роках він служив у зоні АТО на сході України. Проекту ТаТоТаке він розповів, що опинився у Житомирській області. "Ще побачимося. Можливо, це буде нескоро, але в будь-якому разі зустрінемось, - пообіцяв він. - Все має бути добре і, перш за все, все має бути Україна".

Фото: facebook.com/romoralesmunoz

Роберто Моралес родом із Запоріжжя, він має чилійське коріння. Батько коментатора приїхав в Україну у 1973 році і не повернувся через державний переворот на батьківщині.

Спортивний журналіст почав коментувати футбол у 1996 році. Пізніше він працював на "Новому каналі", "Інтері", "Мегаспорті", телеканалі "Футбол", а також відеосервісі "Megogo".

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Ніно Катамадзе - грузинська співачка, яка планувала переїхати жити в Україну під час війни

Грузинська співачка Ніно Катамадзе, яка рік тому заявляла про плани переїхати до України, заявила, що залишиться в Грузії, щоб продовжувати допомагати українцям

Травесті-діва Монро прокоментувала ставлення до можливої мобілізації після прийняття нового закону

Після ухвалення нового закону про мобілізацію трансгендерна Діва Монро заявила, що готова відвідати ТЦК

Хто виступатиме у першому півфіналі "Євробачення-2024": пісня України та інших країн-учасниць

Коли виступатиме Україна на "Євробаченні-2024" - пісня alyona alyona і Jerry Heil та інших учасників першого півфіналу, що відбудеться 7 травня