Лайм

Ніч моїх дітей: Анатолій Анатоліч показав, де ховається його сім'я під час ракетної атаки

Реальність українських дітей

Чергова ніч українців пройшла в укриттях під звуки сирен та вибухів. Російська армія знову атакувала Київ та інші міста України крилатими ракетами. Внаслідок удару по столиці загинули та були поранені мирні жителі. Анатолій Анатоліч закликав берегти себе та своїх близьких, і показав, де тривожну ніч провела його сім'я.

На особистій сторінці в Instagram шоумен опублікував фото своїх дітей, які сплять у ванній кімнаті. У кадрі 12-річна Аліса, 10-річна Лоліта та маленький Ніл, якому наступного місяця виповниться два роки, лежать на підлозі під теплими ковдрами. Фото зробила дружина ведучого Юла (Юлія Яцечко).

Фото: instagram.com/anatoliyanatolich

"Ніч моїх дітей. Ракетна атака на Київ. Знову влучання в будинок. Знову люди. Хотів написати довгий текст, але сил немає, та й ви все чудово розумієте, бо в моїх думках все так само як і у ваших. Бережіть себе і своїх близьких", - підписав публікацію Анатолій Анатоліч, який під час нічної атаки, судячи з його "сторіз", був на Закарпатті.

Вночі 24 червня ворог здійснив уже восьму атаку на Київ за червень цього року. Усього цієї ночі Росія випустила по Україні 40 ракет. Силам ППО в небі над столицею вдалося знищити понад 20 ворожих цілей, але уламки ракет під час падіння влучили у багатоповерховий будинок в Солом'янському районі та автостоянки.

Читайте також: Знаю цей будинок: Анатолій Анатоліч висловився про нічний удар по рідному Кривому Розі.

Вранці 24 червня попередньо повідомили про двох загиблих та одинадцятьох постраждалих. Пізніше стало відомо, що кількість загиблих зросла до трьох. 8 людей отримали травми, 24 людини врятували співробітники ДСНС. Рятувальники та поліцейські продовжують працювати на місці.

Осколками та вибуховою хвилею пошкодило понад 40 приватних автомобілів, які були поряд припарковані.

Фото: Апостроф

Нагадаємо, дружина та діти Анатолія Анатоліча після початку повномасштабної війни виїхали до Франції. Багатодітний батько час від часу виїжджав з України відвідати сім'ю, а на початку березня 2023 року забрав рідних до Києва. Ведучий показав емоції старшої Аліси від повернення додому та довів українців до сліз.

Фото: instagram.com/anatoliyanatolich

Раніше Ксенія Мішина показала, де ховає сина під час нічних атак.

Ще новини на тему:

Новини партнерів

Читайте також

Євгенія Власова пояснила зникнення зі сцени на роки та заговорила про відновлення кар'єри

Євгенія Власова розповіла, чому зникла із шоу-бізнесу - співачка заявила, що їй потрібно було зробити паузу через обставини у житті

Ірина Сопонару вийшла заміж за свого коханого-іноземця: акторка показала зворушливі весільні кадри

Ірина Сопонару і її обранець Ріс одружилися - акторка показала весільні кадри - що відомо про її особисте життя

Рожевий манікюр на випускний: стильні дизайни у модному кольорі

Дівчатам, які готуються до випускного, варто обрати ніжні відтінки манікюру, які асоціюються з молодістю та свіжістю. Рожевий колір манікюру може ідеального доповнити ваш образ