Лайм

Жахлива реальність: Ксенія Мішина показала, як ховає сина під час нічних атак

Неспокійні ночі Платон проводить на підлозі у ванній

Через нічні атаки українські мами змушені ховати своїх дітей в укриттях заради їхньої безпеки. Христина Решетник із трьома синами під час повітряних тривог спускається у підземний паркінг, а Ксенія Мішина безпечним місцем вважає ванну кімнату.

На особистій сторінці в Instagram акторка показала, як ховає 11-річного Платона під час ракетних загроз. Зіркова мама облаштувала синові "ліжко" між пральною машинкою та тумбою. Ванну кімнату вона назвала "центром нашого життя".

Фото: instagram.com/misha.k.ua

"Повідомлення від друга: "прокинувся від того, що лопнула кришка унітаза, на якій я заснув. Теж виявився страшний звук". Вбиральня тепер як центр нашого життя. Поправ, по*рав, ліг спати", - написала Ксенія.

Читайте також: Немає нічого більш цінного: Ксенія Мішина після трагічного ранку показала обійми з сином.

Підписники з досадою відреагували на "нову жахливу реальність" українських дітей, а також вказали, що ванна - не найкращий вибір укриття. Ось деякі коментарі:

"Ванна кімната не безпечна в повітряні тривоги, адже при вибуху летить плитка, яка може серйозно поранити".

"Ой, у жодному разі не можна у ванній кімнаті, дуже небезпечно. У мого племінника вибило вікна і скрізь політала плитка, краще в коридорі".

"У ванній плитка та плюс труби гарячої води, це не безпечне місце".

"У ванних кімнатах від вибухової хвилі кахлі розлітаються на гострі уламки і ранять".

"У моїх знайомих злетів кахель, повністю, це так небезпечно, добре, що вони на той час не перебували у ванній кімнаті".

"Дуже шкода, що доведеться давати такі поради у 21 столітті, але ми на початку також і у ванній кімнаті ховалися, потім перейшли в коридор”.

"За що наші діти повинні мати таке дитинство!"

"Шкода дітей, які цю війну переживають".

Фото: instagram.com/misha.k.ua

Нагадаємо, Ксенія Мішина сама виховує сина. З батьком хлопчика акторка розійшлася ще вагітною. До 7 років Платон жив із бабусею у Севастополі, поки артистка будувала кар'єру у Києві. Детальніше про досвід матері-одиначки та виховання сина зірка "Кріпосної" розповідала у своєму блозі.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита