Лайм

Олена Зеленська у сірому костюмі розповіла, на кого навчається її 18-річна дочка Олександра

Перша леді розкрила подробиці

Діти Володимира та Олени Зеленських під час повномасштабної війни залишаються в Україні. 18-річна дочка президентської пари Олександра вступила до українського вишу, де освоює професію юриста.

В інтерв'ю РБК-Україна перша леді розповіла, що вибір майбутньої спеціальності для їхньої старшої дитини обговорювався останні п'ять років. За словами Олени Зеленської, були різні варіанти від Олександри, щось пропонували вони з чоловіком, і все це сім'я обговорювала та вела довгі дискусії на цю тему.

Фото: t.me/FirstLadyOfUkraine

"Насправді, коли прийшов час обирати, авжеж, ми щось їй пропонували, вона щось відкидала, але на щось потім пристала. Це був один з наших варіантів, які ми їй пропонували. Але вона подавала документи до кількох спеціальностей, мала потім обрати одну з них і обрала юридичну. Мені здається, що обрала вдало, тому що дивлюся на неї – їй подобається, і це їй "заходить", як то кажуть. Це йде м'яко, без напруги, в неї виходить. Тому сподіваюся, що вона продовжить цю свою дорогу", - розповіла перша леді.

Фото: instagram.com/olenazelenska_official

"Але ми не тиснули на неї, - зазначила дружина президента. - Тому що я пам'ятаю, як у мене майже не було вибору під час вступу до вишу. І нам хотілося, щоби вона мала все ж таки можливість розправити крила і обрати самостійно".

Читайте також: Мої діти в Україні: Володимир Зеленський відповів, чому не вивіз доньку та сина за кордон.

Також Олена Зеленська розповіла, як справляється із тривогою та переживаннями на тлі війни. "Переключитися" першій леді допомагає фізична активність та здобуття нових знань.

"Я розумію, що мені потрібно іноді займатися – не скажу спортом, хоча б якоюсь фізкультурою – це допомагає дійсно переключитися на годину на якусь іншу діяльність і триматися купи. Останнім часом я для себе знайшла новий вид діяльності – пішла знову навчатися", - поділилася дружина Володимира Зеленського.

Фото: t.me/FirstLadyOfUkraine

Яку професію вона освоює, перша леді не уточнила, але сказала, що це "сфера, яка дотична до кожної людини".

"Зараз не буду розповідати подробиць. Але мені цікаво, що це інша якась соціалізація, це інші люди, з якими я знайомлюся і проводжу якусь кількість часу. Це величезна купа інформації, нової для мене, і роботи, яку я вже в такому вигляді давно не робила. І тому мені це також допомагає. Я завжди була прихильницею теорії, що найкращий відпочинок – це зміна діяльності. Тому намагаюсь змінювати іноді діяльність для того, щоб не стояти на місці", - сказала Зеленська.

Фото: t.me/FirstLadyOfUkraine

Також читайте: Спорт, прогулянки, миття посуду: Олена Зеленська розповіла про свої методи боротьби зі стресом.

Для інтерв'ю перша леді України обрала діловий образ у сірому кольорі. Олена Зеленська одягла брючний костюм, який доповнила блузою та туфлями-човниками світлішого відтінку.

Фото: t.me/FirstLadyOfUkraine

Дивіться, як Олена Зеленська виглядала на сторінках іспанського видання El Mundo.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Говорять про вас за вашою спиною: які знаки Зодіаку найбільш лицемірні

Астрологи назвали знаки Зодіаку, які є лицемірами та говорять за спиною - у списку опинилися Близнюки, Терези і Скорпіони

Що відомо про Максима Самчика - актора з серіалу "Одна родина", який підкорив серця українців

Що відомо про українського актора Максима Самчика, який зіграв Максима Куца в серіалі "Одна родина"

Дочка Емінема вийшла заміж: дівчина зворушила мережу теплими родинними фото

Хейлі Джейд Скотт вийшла заміж за свого обранця Евана МакКлінтока - який вигляд мали наречені, дк було весілля