Лайм

Спорт, прогулянки, миття посуду: Олена Зеленська розповіла про свої методи боротьби зі стресом

Перша леді назвала прості побутові речі

Після початку російського вторгнення Олена Зеленська, як і всі українці, зіткнулася із великим стресом. Перша леді України, яка увійшла до топ-100 найвпливовіших людей планети за версією Time, назвала свої методи боротьби з тривогою та глибокими переживаннями та тлі війни.

В інтерв'ю Vogue Ukraine дружина українського президента зізналася, що виконує всі поради психологів від правильного дихання до складання списку простих побутових речей, які наповнюють та підтримують під час стресових ситуацій. За словами першої леді, її список не відрізняється чимось оригінальним.

Фото: vogue.ua

"Спорт завжди допомагає. Прогулянки. Миття посуду. Я щаслива, звісно, що не мушу робити це постійно, але все одно це хороша справа, - поділилася Зеленська. - Тепер, через брак електроенергії, намагаємося не користуватися посудомийною машиною, тому ось такий у мене спосіб розвіятися. І прибирання також - розкласти речі по місцях, викинути зайві папірці, стару косметику або ліки. Мене заспокоює, коли я даю чомусь лад".

Перша леді також зізналася, що їй дуже хочеться у відпустку, але "про неї вона поки що не дозволяє собі думати, тому що то печальні думки".

Читайте також: Вона сімейна людина: Олена Кравець розповіла, який характер у Олени Зеленської.

Фото: vogue.ua

Олена Зеленська зізналася, що адреналін, який тримав із початку повномасштабної війни Росії проти України, вичерпується.

"Скільки ще бігти, не ясно, але розуміємо, що бігти треба, тому маємо розраховувати сили. Тримає відповідальність, робота. Коли знаєш, що день розпланований, немає часу замислюватися над тим, скільки ще чекати", - сказала вона.

Раніше Олена Зеленська розповіла про втому від війни у відвертому інтерв'ю.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Євгенія Власова пояснила зникнення зі сцени на роки та заговорила про відновлення кар'єри

Євгенія Власова розповіла, чому зникла із шоу-бізнесу - співачка заявила, що їй потрібно було зробити паузу через обставини у житті

Ірина Сопонару вийшла заміж за свого коханого-іноземця: акторка показала зворушливі весільні кадри

Ірина Сопонару і її обранець Ріс одружилися - акторка показала весільні кадри - що відомо про її особисте життя

Рожевий манікюр на випускний: стильні дизайни у модному кольорі

Дівчатам, які готуються до випускного, варто обрати ніжні відтінки манікюру, які асоціюються з молодістю та свіжістю. Рожевий колір манікюру може ідеального доповнити ваш образ