Лайм

Дочка Роберта Де Ніро розкрила ймовірну причину смерті її 19-річного сина

Мертвого хлопця знайшов його приятель, який прийшов у гості

2 липня пішов з життя онук актора Роберта де Ніро 19-річний Леандро. Хлопця знайшли мертвим у квартирі, і після обшуку стали відомі нові подробиці трагедії.

Так, поліція знайшла біля тіла юнака тарілку з порошкоподібною речовиною білого кольору. У коментарях під одним із дописів в Instagram мати хлопця зазначила, що йому хтось продав таблетки із вмістом фентаніл. "Хтось продав йому пігулки-ласети із вмістом фентанілу. Мій син пішов назавжди", - висловилася з цього приводу жінка.

Коментар ДрениФото: instagram.com/drenadeniro

Також дрена опублікувала новий пост, присвячений покійному сину. У дописі вона подякувала усім близьким людям за підтримку, але зізналася що змиритися із втратою їй буде непросто і на це знадобиться час. "Моє серце болить так, як я навіть не підозрювала. Я не можу повірити, що все це реально. Ти не заслуговував такої смерті, але я можу лише вірити, що Богу потрібен був сильний ангел у його армії. Моє серце розбите назавжди. Я, тато, і твоя родина любимо тебе", - зазначила донька відомого актора.

19-річний ЛеандроФото: instagram.com/drenadeniro

Читайте на тему: В Каліфорнії знайшли рештки актора Джуліана Сендза, який зник під час відпочинку в горах.

Тим часом ЗМІ припускають, що Леандро помер від передозування забороненими речовинами. Можливо, мова йде саме про ці пігулки із вмістом фентанілу.

"Ти був моєю радістю, моїм серцем, і всім, що коли-небудь було чистим і справжнім у моєму житті. Я не знаю, як жити без тебе, але я спробую продовжувати і поширювати любов і світло, які ти так змусив мене відчути, ставши твоєю мамою. Тебе так глибоко любили і цінували, і я хотіла би, щоб тільки ця любов могла врятувати тебе. Спочивай з миром і у вічному раю, мій любий хлопчику", - йшлося у першому пості Дрени про раптову втрату сина.

Фото: instagram.com/drenadeniro

Леандро Де Ніро Родрігес також був актором. Разом зі своєю матір’ю він знявся у фільмі "Зірка народилася" 2018 року з Бредлі Купером і Леді Гагою в головних ролях.

Нагадаємо, Дрена де Ніро не рідна дочка актора. Чоловіку удочерив її, коли одружився з акторкою Дайенн Ебботт та дав їй своє прізвище. Дрена неодноразово знімалася у фільмах разом зі своїм названим батьком.

Інші новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Які країни потрапили у фінал "Євробачення-2024" після другого півфіналу: результати голосування

Стали відомі імена нових фіналістів після проведення другого півфіналу Євробачення 2024 - як виглядає таблиця результатів, хто у фіналі

Другий півфінал "Євробачення 2024" у Мальме: онлайн-трансляція масштабного шоу

Другий півфінал Євробачення 2024 9 травня - дивитися онлайн трансляцію конкурсу - хто виступає та як голосувати за виконавців

Що відомо про Таню Муіньо, яка поставила номер для України на "Євробаченні-2024"

Хто така Таню Муіньо - постановниця сценічного виступу alyona alyona та Jerry Heil на "Євробаченні-2024"