Лайм

Хороша новина для українок: брат Володимира Кличка прокоментував його особисте життя

Колишній боксер натякнув, що знає не все, але багато

Мер Києва Віталій Кличко висловився про особисте життя свого молодшого брата. Так, чоловік зазначив, що після розставання зі своєю екс-обраницею, голлівудською акторкою Хайден Панеттьєрі, Володимир так і не одружився.

Деталі мер столиці розкривати не став. Лише у інтерв’ю "Бабелю" зауважив, що багато чого знає, і може точно повідомити, що його брат – наразі абсолютно вільна людина. "Про брата я не все, але багато знаю, тому хороша новина для українок: він поки не одружився. Вільна людина", – сказав Віталій Кличко у коментарі виданню.

Володимир КличкоФото: Getty Images

Що відомо про особисте життя Володимира Кличка

В 2009 році боксер почав зустрічатися з американською акторкою Хайден Панеттьєрі. За кілька років, 2013-го, пара оголосила про заручини. У грудні наступного року у них народилася донька Кая-Євдокія Кличко. У серпні 2018 року стало відомо, що закохані прийняли рішення розстатися.

Після розриву стосунків з американкою Володимир вирішив не коментувати особисте життя та залишити його приватним. Пізніше, восени 2021 року, Віталій Кличко розповідав, що за донькою його молодшого брата наглядає їхня матір.

Восени Минулого року Панеттьєрі повідомила, що Володимир Кличко має повну опіку над їхньою спільною донькою. Таку ситуацію зірка пояснила заявою, що "не до кінця усвідомлювала наслідки свого рішення, коли підписувала необхідні документи".

Читайте на тему: Колишня дружина Кличка помстилася бойфренду-кривдникові через суд: згадуємо драму Хайден Панеттьєрі.

Відомий українець отримав повну опіку над дитиною в той період, коли акторка лікувалася від післяпологової депресії, алкоголізму та наркоманії. Відмову від опіки Панеттьєрі назвала "одним із найболючіших рішень у своєму житті".

"Це було найскладніше, що мені доводилося робити. Але найкращим рішенням для моєї доньки було те, що з нею все гаразд. Мені треба було подбати про себе та переконатися, що я зможу бути їй гарною мамою. А іноді це означає відпустити", - висловилася про це випробування у своєму житті Хайден.

Володимир Кличко і Хайден ПанеттьєріФото: Getty Images

Першою дружиною боксера була модель на ім’я Олександра. Вони були у шлюбі з 1996 по 1998 роки.

Нагадаємо, Володимир Кличко - український професійний боксер. Олімпійський чемпіон з боксу у надважкій ваговій категорії. Чемпіон світу з боксу у важкій ваговій категорії за версіями WBO, IBF, IBO, The Ring, WBA. Молодший брат чемпіона світу за версією WBC Віталія Кличка.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Євген Кошовий розповів про службу Пікалова та іншого учасника "Кварталу" в Нацгвардії

Олександр Пікалов і Володимир Мартинець служать - про обов'язки кварталівців розповів їхній колега Євген Кошовий

alyona alyona і Jerry Heil виступили на репетиції перед "Євробаченням-2024": відео

alyona alyona і Jerry Heil провели другу репетицію в рамках підготовки до Євробачення-2024 - відео виступу артисток

Представниці України на "Євробаченні-2024" провели другу репетицію в Мальме: фото

Україна провела другу репетицію на сцені "Євробачення-2024" - як виступили alyona alyona і Jerry Heil