Лайм

Зовсім не спортивна: дружина Віктора Павліка показала, як виглядає в купальнику

Блогерка вирішила бути чесною зі своєю інтернет-аудиторією

Дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова, яка нещодавно наважилася на пластику носа, цього разу розповіла про інші зміни у зовнішності. Вона зізналася, що хоче подружитися зі спортом та перейти на здорове харчування.

В Instagram-stories блогерка поділилася деталями нових планів, а також показала фото, зроблене під час тренування у басейні. Катерина зазначила, що для неї це певний вихід із зони комфорту, проте вона готова почати.

Фото: instagram.com/repyahovakate

"Мені 29 років. І я вирішила навчитися правильно плавати. Ніколи не пізно почати. Ніколи не розуміла плавання, та вирішила вийти з зони комфорту. Наразі я собою пишаюся, тому що в мене є конкретні проблеми з силою волі. І я зовсім не спортивна", - прокоментувала Репяхова тренування у басейні, які почала відвідувати нещодавно.

Фото: instagram.com/repyahovakate

Читайте на тему: Досі в шоці: дружину Віктора Павліка налякали діагнозом маленького сина.

Також дівчина показала фігуру у купальнику. У підписі до кадру вона зізналася, що в найближчому майбутньому мріє продемонструвати своїм підписникам позитивні зміни у зовнішності. "Хочу навчитись правильно харчуватись. Поки що в моєму житті багато борошняного, солодкого, фаст-фуду та коли. Як результат ось таку фігуру маю. Маю надію показати вам фото під назвою "ПІСЛЯ", - йдеться в підписі до фото.

Фото: instagram.com/repyahovakate

Нагадаємо, Катерина Репяхова – четверта дружина Віктора Павліка та мати його четвертої дитини, сина Михайла. Пара одружилася у травні 2020 року. Вже за рік, 15 червня 2021 року, дівчина народила Павліку сина, якого вони назвали Михайлом.

Від першого шлюбу співак має сина Олександра (38 років), другого – доньку Христину (36 років). Третій син артиста Павло помер від раку у 2020 році.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Українське медіа потрапило в скандал через нецензурну лексику на адресу Євгена Клопотенка: що відомо

Видання Заборона потрапило в скандал через нецензурну лексику - кулінар Євген Клопотенко опублікував листування нібито з журналістом медіа

Рак відсік все непотрібне: 35-річна українська акторка вперше розповіла про лікування онкологічної хвороби

Акторка Катерина Молчанова повідомила, що лікується від раку - онкологію у жінки виявили на ранній стадії і вже зробили операцію

alyona alyona і Jerry Heil виступатимуть у першому півфіналі "Євробачення-2024": про що їхня пісня

alyona alyona і Jerry Heil беруть участь у Євробаченні 2024 з песнею Teresa & Maria - про що вона, чому артисток критикували