Лайм

Злата Огнєвіч написала заяву в поліцію через нав'язливого фаната-переслідувача

Співачку переслідує черговий шанувальник

Злата Огнєвіч, яка раніше вже зверталася до правоохоронних органів через агресивного переслідувача, знову написала заяву в поліцію. Приводом стала надмірна нав'язливість нового шанувальника на ім'я Роман, який дзвонить і чекає на співачку біля її будинку.

"Він знайшов номер мого телефону, постійно дзвонив, писав смс, питав консьєржа, коли я приїду, повернуся. Підстеріг мене біля мого будинку і сказав, що у нього немає іншого виходу і він хоче мене просто запросити на каву. Я постійно йому говорила: "Будь ласка, дайте мені спокій". Я себе дуже спокійно поводила і до останнього відтягувала той момент, коли я піду в поліцію і напишу заяву. Думаю, ну людина закохана, ну чого я буду. Але людина не розуміє слова "ні", яке було сказано багато разів", - поділилася артистка в Instagram-історіях.

Фото: instagram.com/zlata.ognevich

Злата звернулася із заявою до Печерського управління поліції й сподівається, що вже найближчим часом із чоловіком проведуть бесіду та пояснять, що не можна вторгатися в особистий простір.

Читайте також: Злата Огнєвіч показала батьків та вагітну сестру в новому кліпі "Янгол": відео.

"Так, в Україні немає відповідних законів, але є людські поняття. Я в свій особистий простір пускаю тільки тих, кого вважаю за потрібне. Тих, з ким мені приємно. Бути гіпернав'язливим - точно не той шлях, тому я сподіваюся, що цій людині на ім'я Роман усе пояснять і вона більше не з'являтиметься в моєму житті. Дуже на це сподіваюся", - сказала зірка.

Фото: instagram.com/zlata.ognevich

Нагадаємо, Злату Огнєвіч понад три роки переслідував чоловік на ім'я Вадим Лебідь. Він ображав співачку в соцмережах, погрожував вбивством їй та її сім'ї, приїжджав до її будинку. Після звернення до поліції одержимого фаната затримали, але невдовзі відпустили. Співачка розповідала, що переслідувач психічно хворий, тому судити його не стали.

Раніше з нав'язливим шанувальником зіткнулася співачка Джеррі Хейл (Яна Шемаєва), через нього зірка переїхала до нової квартири.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Привертає увагу більше, ніж будь-коли: у мережі показали відео головної сцени "Євробачення-2024"

Як виглядає головна сцена Євробачення-2024 у Мальме - у мережі вперше показали відео та розповіли про репетиції конкурсантів

Режисер "Єралашу", якого засудили за педофілію, отримав медаль за участь у війні проти України

Росіянин Ілля Білостоцький похвалився, що отримав медаль за службу на фронті, а також, що з нього зняли всі звинувачення у педофілії

Як голосувати у першому півфіналі "Євробачення-2024": детальна інструкція

Перший півфінал Євробачення 2024 відбудеться 7 травня - як голосувати за конкурсантів, як довго триватиме голосування