Лайм

На сьомому небі від щастя: 37-річна Ліндсі Лохан вперше стала мамою

Пологи пройшли в Дубаї

Американська акторка Ліндсі Лохан, яка у березні оголосила про вагітність, вперше стала мамою. Вона народила хлопчика, якого вирішила назвати незвичним ім'ям Луай, що в перекладі з арабської означає "захисник".

Радісною новиною у коментарі виданню Page Six поділився представник знаменитості. Він зазначив, що пологи пройшли в Дубаї, де вже протягом тривалого часу Лохан живе разом зі своїм чоловіком і батьком малюка - арабським фінансистом Бадером Шамасом.

Фото: instagram.com/lindsaylohan

За словами чоловіка, акторка почуває себе добре, її обранець знаходиться поруч із нею."Сім'я на сьомому небі від щастя", - лаконічно прокоментував поповнення у родині представник американської зірки.

Читайте на тему: Ми такі щасливі: Саша Бо влаштувала гендер-паті та розсекретила стать майбутньої дитини.

Про першу вагітність Ліндсі повідомила знімком білого дитячого боді, на якому було написано Coming soon (в перекладі з англійської - незабаром). "Ми щасливі та схвильовані", - написала вона у підписі до кадру, який виклала у Instagram 15 березня.

Фото: instagram.com/lindsaylohan

За батька свого первістка Бадера Шамаса 37-річна знаменитість вийшла заміж у липні 2022 року. Пара вирішила одружитися таємно за кілька годин до 36-го дня народження акторки. До цього закохані зустрічалися два роки.

Нагадаємо, Ліндсі Лохан - американська акторка, попспівачка і модель. Вона почала свою кар'єру у ролі моделі у віці трьох років, трохи пізніше почала зніматися в кіно, знялася у значній кількості рекламних роликів. В ЗМІ широко обговорюються її нарко- й алкозалежності і особисте життя. За словами інсайдерів, саме кохання допомогло акторці перебороти слабкості та почати життя заново.

Ліндсі Лохан з чоловікомФото: instagram.com/lindsaylohan

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Боюся найбільше у житті: Костянтин Грубич висловився щодо можливої мобілізації сина

Український телеведучий Костянтин Грубич зізнався, що боїться відпускати на фронт свого 27-річного сина Ярослава

Наталія Могилевська показала теплі обійми з прийомною донечкою: рідкісне фото

Наталія Могилевська показала молодшу доньку Софію з нагоди Дня вишиванки - що відомо про дівчаток, яких удочерила співачка

Молодий Чарльз і Єлизавета II: палац показав небачені раніше портрети королівської родини

Букінгемський палац показав архівні портрети королівської родини - на кадрах позували Чарльз III, Єлизавета II та інші