Лайм

Ми такі щасливі: Саша Бо влаштувала гендер-паті та розсекретила стать майбутньої дитини

Зірка соцмереж поділилася радісними емоціями та фото

Українська блогерка Саша Бо, яка наприкінці травня оголосила про третю вагітність, розсекретила стать майбутньої дитини. Так, разом із чоловіком Платоном Тарнавським вона влаштувала вечірку з цього приводу, де дізналася, що стане мамою дівчинки.

Подробиці події та фото дівчина оприлюднила у своєму блозі в Instagram. На опублікованих світлинах та відео можна побачити, що спершу майбутня багатодітна мама запропонувала присутнім вгадати, хто у них з'явиться. Більшість друзів та рідних проголосували саме за дівчинку, і, як з’ясувалося згодом, виявилися праві.

Фото: instagram.com/sashaabo

Фото: instagram.com/sashaabo

Фото: instagram.com/sashaabo

Читайте на тему: Ніколи не пізно стати мамою: у 53-річної Наомі Кемпбелл народилася друга дитина.

Крім того, Бо опублікувала ролик, на якому можна побачити, як до неї підбігли її сини від попереднього шлюбу та випустили повітряну кульку. Коли кулька лопнула, позаду Саші та Платона розвіявся рожевий дим, що означало, що у подружжя народиться дівчинка.

Саша не стала приховувати свої хвилювання стосовно появи донечки на світ, адже до цього моменту вона була лише мамою двох хлопчиків, і розуміє, що виховання дівчинки вимагатиме іншого підходу та умінь.

"Я досі не усвідомлюю, що в мене буде донечка. Як це взагалі? Заплітати довгі коси, вчити її бути леді? Чи повпливає дівчинка на старших синів? Якими вони будуть братами? Що буде відбуватися в будинку, де двоє дорослих, троє дітей та дві чихуахуа", - поділилися своїми думками блогерка.

Раніше бабуся Бо прогнозувала, що у її онуки народиться саме дівчинка, і про це Саша теж нагадала у stories.

Фото: instagram.com/sashaabo

Нагадаємо, батьком майбутньої дівчинки є стоматолог Платон Тарнавський, за якого блогерка вийшла заміж у вересні минулого року. Також дівчина двох синів - Данила та Євгена - від попереднього шлюбу з блогером Ігорем Пустовітом, з яким зі скандалом розлучилася 2021 року.

Фото: instagram.com/sashaabo

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита