Лайм

Ніколи не пізно стати мамою: у 53-річної Наомі Кемпбелл народилася друга дитина

Модель вже виховує доньку

Наомі Кемпбелл повідомила, що знову стала мамою. Друга дитина 53-річної супермоделі з'явилася на світ через два роки після народження первістка - дочки, ім'я якої знаменитість досі тримає у секреті. На цей раз у британської зірки подіуму народився хлопчик.

Про те, що у моделі з'явився син, стало відомо із її Instagram. Наомі опублікувала фотографію новонародженого малюка та зазначила, що ніколи не пізно стати мамою. На знімку зіркова мама тримає немовля на руках, а її 2-річна дочка торкається ручкою свого маленького братика. Супермодель від народження привчає сина до люксових речей - хлопчик зображений на фото в комплекті Dolce & Gabbana.

Фото: instagram.com/naomi

"Мій маленький коханий, знай, що тобою дорожать без міри, ти оточений любов'ю з того моменту, коли ти подарував нам свою присутність. Справжній дар від Бога, благословенний! Ласкаво просимо, малюк. Ніколи не пізно стати мамою", - зворушливо написала Кемпбелл.

Читайте також: Наомі Кемпбелл з дочкою знялася для обкладинки Vogue – модель показала дівчинку вперше.

Яким чином друга дитина з'явилася в її сім'ї, Наомі не уточнила, що втім не дивно, адже про метод народження первістка у 50 років досі нічого не відомо. Можливо, модель скористалася послугами сурогатної матері або вдалася до процедури ЕКЗ. Батька сина, як і батька дочки, Кемпбелл також не розкрила.

Фото: instagram.com/naomi

Новоспечену двічі маму вже привітали, як шанувальники, так і зіркові друзі. Серед них - Ешлі Грем, Алессандра Амбросіо, Келлі Роуленд, Зої Салдана, Донателла Версаче, Сінді Кроуфорд, Марк Джейкобс, Клаудія Шифер та багато інших.

Як пише Daily Mail, син Наомі Кемпбелл народився у суботу, 24 червня. Джерело, наближене до моделі, сказало виданню: "Наомі справді сильна жінка. Це те, чого вона завжди хотіла. Вона дуже щаслива. Вона так рада подарувати своїй маленькій дочці братика. Вона з такою гордістю дивиться в майбутнє".

Також вдруге стала мамою українська супермодель Алла Костромічова.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита