Лайм

Валерій Залужний ніжно привітав кохану дружину з днем народження і подякував за терпіння

На честь свята чоловік показав рідкісний кадр

Валерій Залужний, який на початку липня відзначив 50-й день народження, цього разу привітав зі святом свою дружину Олену. Він звернувся до коханої жінки у зворушливій публікації, а також показав архівний знімок із нею.

Відповідна публікація з’явилася на сторінці головнокомандувача Збройних Сил України у Facebook. Чоловік подякував своїй обраниці за мудрість та терпіння, а також за віру у нього навіть тоді, коли він сам у себе не вірив.

Фото: facebook.com/vzaluznyj

"Уявити не можу, скільки потрібно терпіння, мужності та мудрості бути поруч зі мною. Навіть тоді, коли я не вірив сам собі, ти вірила в мене і підтримувала. Все, що в мене є і все, чого я досяг, — це ти. Дякую тобі за повітря, за серця стук і за мрії, які дійсно збуваються. З днем народження, кохана", - йдеться в пості Залужного.

Читайте на тему: Бути добру! Яскраві меми про генерала Залужного.

На сайті ЗСУ зазначається, що разом із дружиною Оленою військовослужбовець виховує двох доньок. Раніше в інтерв'ю Залужний ділився, що старша з них військова і служить у Київському гарнізоні, а молодша навчається в Одесі та хоче стати лікарем.

До слова, у мережі практично немає інформації про особисте життя Валерія Залужного. Крім того, свій профіль на Facebook він також зробив закритим і стежити за ним у соцмережах можуть лише ті, хто є у нього у друзях.

Фото: zsu.gov.ua

Нагадаємо, Валерій Залужний є головнокомандувачем Збройних сил України з 27 липня 2021 року. 23 травня 2022 увійшов до списку 100 найвпливовіших людей 2022 за версією журналу Time. У жовтні 2022 року увійшов до списку 25 найвпливовіших українських військових від НВ. Народився в Новоград-Волинському (нині Звягель) в родині військовослужбовців. Про кар’єру військового мріяв з дитинства.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Червоний манікюр - вічна класика, яка завжди в тренді: актуальні дизайни на весну

Червоний манікюр - це позачасовий та універсальний вибір, який випромінює впевненість, вишуканість та гламур

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Співачка Лавіка створила свій гурт, займається психотерапією та волонтерською діяльністю - що відомо про життя артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни