Лайм

Навколо все палало: Джамала ледь вибралася з Сицилії, де вирують лісові пожежі

Співачка опинилася в епіцентрі природного катаклізму

Джамала вирушила на Сицилію, яку завжди мріяла побачити, адже, за її словами, відчувала щось споріднене з цим місцем. Однак омріяний відпочинок довелося перервати через сильні лісові пожежі, викликані аномальною спекою.

Острів почав горіти у день відльоту співачки. Вогонь підбирався дедалі ближче і зірка була змушена залишити готель раніше. Артистка довго не могла вилетіти із охопленого вогнем курорту, оскільки всі рейси скасували. Деталями артистка поділилася з підписниками в Instagram.

Фото: instagram.com/jamalajaaa

"Коли я вам вчора показувала пожежу біля готелю, на той момент майже вся Сицилія вже горіла. В той вечір я мала вже вилетіти з острова, але не вийшло. Я приїхала в Катанію і думала, що вилечу до Варшави, але мій рейс перенесли в інший аеропорт в 4-х годинах від Катанії. Звичайно, я на нього не встигла", – розповіла Джамала.

Читайте також: Штат Іллінойс у США накрила потужна пилова буря: у ДТП загинули щонайменше 6 людей. Фото і відео.

Фото: instagram.com/jamalajaaa

Фото: instagram.com/jamalajaaa

Дорогою до Палермо співачка бачила, як навколо все палало. Співачка їхала вночі і хотіла зупинитись у готелі, але всі номери були зайняті. Джамала була змушена вирушити одразу в аеропорт і спати на підлозі.

Фото: instagram.com/jamalajaaa

"У Палермо місць у готелях не було, тому поїхала в аеропорт. Там купа людей, хаос, всі рейси скасовані. Тому вирішила лягти на свою куртку і спала на підлозі. Прокинулася о 5 ранку, бо відчула, що через мене переступають інші люди", - поділилася артистка.

Співаці вдалося вилетіти до Мюнхена, де на неї чекав наступний рейс.

Фото: instagram.com/jamalajaaa

Фото: instagram.com/jamalajaaa

Лісові пожежі на півдні Італії розпочалися наприкінці минулого тижня. З неділі до вівторка італійські пожежники ліквідували майже 1400 пожеж, у тому числі 650 на Сицилії. За словами глави острова Ренато Шифані, вівторок став "одним із найважчих днів за останні десятиліття".

Сицилія є головним туристичним напрямком, але пожежа в будівлі терміналу привела до майже повного закриття її найбільшого аеропорту в Катанії. Аеропорт Палермо також був закритий на кілька годин у вівторок через лісову пожежу поблизу.

Через лісові пожежі на італійському острові Сицилія загинули троє людей похилого віку. 70-річні подружжя були знайдені у згорілому будинку на околиці Палермо, столиці регіону. Ще одна 80-річна жінка померла в провінції Палермо - швидка не змогла дістатися її будинку через сильну пожежу. У Калабрії внаслідок пожежі у своєму будинку загинув 98-річний чоловік, прикутий до ліжка.

Джамала висловила слова співчуття сім'ям загиблих та постраждалим внаслідок пожеж. "Співчуття всім у Сицилії у зв'язку з пожежами. Постійно думала про те, скільки людей, тварин, рослин постраждали. Просто жах", - написала співачка.

Фото: instagram.com/jamalajaaa

Дивіться також жахливі фото та відео розлому земної кори після землетрусу в Туреччині.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Шанси України на перемогу в "Євробаченні-2024" знову підвищилися: новий прогноз букмекерів

Прогнози букмекерів щодо переможця Євробачення-2024 - аlyona аlyona і Jerry Heil опинилися на третьому місці з ймовірністю 13% - таблиця

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв