Лайм

Лілія Ребрик на відпочинку вразила жіночною фігурою в купальнику: фото

Зірка разом з рідними насолоджується відпусткою у Туреччині

Акторка та ведуча Лілія Ребрик, яку нещодавно розкритикували за відпочинок на морі у період повномасштабної війни, поділилася новим сонячним фото. Вона опублікувала знімок, на якому продемонструвала фігуру у яскраво-жовтому купальнику.

"А фото у купальнику можна?" - поцікавилася знаменитість у Instagram після того, як користувачі мережі обурилися її літньому контенту, зробленому під час відпустки. В кадрі вона позувала у пляжному вбранні, з розпущеним мокрим волоссям та посмішкою на обличчі. Відомо, що жінка відпочиває у Туреччині разом із дітьми та своїми батьками.

Фото: instagram.com/liliia.rebrik

Читайте на тему: Можу собі дозволити: блогерка Юлія Верба відповіла на хейт через новий Mercedes за 10 млн. гривень.

Під постом колеги та шанувальники залишили для Ребрик безліч компліментів. Можна помітити, що під свіжою публікацією значно менше негативних коментарів, аніж під попередніми дописами зірки.

Нагадаємо, хвиля хейту у бік Ребрик розпочалася після того, як вона оприлюднила ролик, де танцювала у басейні разом із своєю донькою. Люди були розгнівані тим, що в Україні продовжується війна, а акторка дозволяє собі виставляти контент подібного характеру. Своє обурення з цього приводу користувачі мережі висловили у численних негативних коментарях.

У відповідь Лілія заявила, що людям не варто рахувати чужих грошей, а також ж не слід робити висновки про чуже життя, лише опираючись на побачені у соцмережах фото. Вона наголосила, що ніколи не знаєш, що може ховатися за щасливими знімками тієї чи іншої людини.

Фото: instagram.com/liliia.rebrik

Лілія Ребрик - українська акторка та телеведуча. У 2011 році брала участь у шоу "Танці з зірками" на телеканалі СТБ у парі з Андрієм Диким. З 2017 по 2022 рік була ведучою програми "Ранок з Україною" на телеканалі "Україна". У 2011 році вийшла заміж за свого партнера по паркету Андрія Дикого. Разом пара виховує двох доньок.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Відкриття "Євробачення-2024": представниці України з'явилися символічних образах та нагадали про війну

Якою була поява alyona alyona і Jerry Heil на відкритті Євробачення-2024 - артистки показали образи з символізмом та принесли паску

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков