Лайм

Псує репутацію: Наталку Денисенко розкритикували за відвертий купальник на відпочинку

Акторка відповіла хейтерам і показала реакцію чоловіка-військового

Акторка Наталка Денисенко, яка разом із сином Андрієм та подругою-колегою Оленою Світлицькою відпочивала в Туреччині, активно ділилася з підписниками світлинами у купальниках. На одній з пляжних фотосесій артистка постала у бікіні оригінального крою, яке стало приводом для бурхливого обговорення в соцмережі.

На особистій сторінці в Instagram зірка "Кріпосної" опублікувала серію фотографій, де позує у купальнику улюбленого білого кольору, ліф якого декорований вигнутою кісточкою із елементами мікросітки. Підписникам пляжний образ Наталки видався надто відвертим і вони закидали її колючими коментарями.

Фото: instagram.com/natalka_denisenko

"Який жахливий купальник, тобі в ньому негарно, антисексі", "Не коректно... Взагалі не доречно, такий образ псує репутацію", "Повний несмак", "Купальник жахливий просто", - пишуть хейтери під постом.

Читайте також: У день трагедії у Львові Ксенія Мішина опублікувала танці у купальнику та нарвалася на хейт.

Фото: instagram.com/natalka_denisenko

Крім цього, коментатори заявили, що жінка має показувати своє тіло тільки своєму чоловікові, а не всьому світу. На що акторка відповіла, що її тіло вже багато разів бачили українські глядачі на екрані.

Фото: instagram.com/natalka_denisenko

Фото: instagram.com/natalka_denisenko

Фото: instagram.com/natalka_denisenko

Денисенко зазначила, що для неї важливою є думка лише її чоловіка, який зараз захищає Україну на фронті, а не публіки в Instagram. Далі вона показала реакцію Андрія Федінчика.

"Мій чоловік - це дійсно єдина людина, яку я можу послухати на 100%, навіть якщо в мене буде інша думка. І коли я купила цей купальник - він перший, хто його оцінив", - заявила артистка.

Фото: instagram.com/natalka_denisenko

Фото: instagram.com/natalka_denisenko

Водночас більшість підписників підтримали акторку.

"Бути мамою і мати фігуру на такий купальник це просто вау. Нікого не слухайте", "Купальник підкреслює індивідуальну красу кожої, і тільки впевнена в собі такий одягає і публікує фото, а ті, хто пише, що "ой жах", то просто заздрість через власну невпевненість. Вам личить", - написали шанувальники.

Фото: instagram.com/natalka_denisenko

Наталка додала, що їй приємно, що більша частина її аудиторії – свідомі та лояльні люди, які з нею на одній хвилі. Денисенко зізналася, що вона їх дуже цінує.

Фото: instagram.com/natalka_denisenko

Раніше Наталка Денисенко показала довгоочікувану зустріч із чоловіком-військовим.

Цікаві новини для вас:

Читайте також

Еден Голан, участь якої у "Євробаченні-2024" була під загрозою, виступила у другому півфіналі: відео

Ізраїль виступив на Євробаченні-2024 у другому півфіналі 9 травня - Еден Голан спочатку освистали, а потім аплодували їй

Чим запам'ятався другий півфінал "Євробачення 2024", який відбувся у Мальме: головні подробиці ефіру

Другий півфінал Євробачення 2024 9 травня - дивитися онлайн трансляцію конкурсу - хто виступав і якими були результати голосування

Які країни потрапили у фінал "Євробачення-2024" після другого півфіналу: результати голосування

Стали відомі імена нових фіналістів після проведення другого півфіналу Євробачення 2024 - як виглядає таблиця результатів, хто у фіналі