Лайм

"Холостяк" Макс Михайлюк заявив, що йому не дали стати пілотом винищувача F-16

Нині чоловік працює пілотом цивільної авіації за кордоном

Герой романтичного реаліті-шоу "Холостяк-10" Макс Михайлюк нині одружений із українською моделлю Дашею Хлистун, яка живе в Канаді з маленькою дочкою. 38-річний чоловік родом з Одеси є професійним пілотом: він навчався у США, де у 2016 році відкрив свою авіашколу як сертифікований інструктор.

Невідомо, де Михайлюк перебував на момент початку повномасштабної війни в Україні, але у квітні 2022 року він приєднався до тероборони та публікував фотографії з України зі зброєю в руках. Влітку того ж року колишній "Холостяк" з'явився у військовій формі і пожартував про ДШВ, через що підписники вирішили, що він вступив до лав десантно-штурмових військ. Незабаром однак в Instagram Михайлюка почали з'являтися фотографії з кабіни пасажирського літака. Потім його дружина публікувала знімки спільного відпочинку у французьких Альпах.

Читайте також: За всіма нормами законодавства: Олександр Еллерт відповів, як переїхав за кордон під час війни.

Фото: https://www.instagram.com/flymax305/

У багатьох підписників постало питання: як Михайлюк виїхав з України, якщо зовсім недавно виставляв фото у формі? У коментарях Хлистун не стала підтверджувати чи спростовувати, чи служить її чоловік у ЗСУ, але сказала, що він "виїхав у відрядження".

Фото: instagram.com/dasha_khlystun_/

Нині Макс Михайлюк перебуває за межами України. Він повернувся до роботи пілота цивільної авіації та розмістив кілька відео в кабіні Boeing 737 MAX. Чоловік підтвердив, що знову почав літати, і коли його запитали, чи не хотів би він використати свій потенціал у ЗСУ, він дав несподівану відповідь.

"Україні потрібні пілоти F-16... Ніколи не думали повернутися назад і використати свій талант, щоб допомогти країні? Я питаю без спроби вас зачепити, просто цікаво", - звернулася до нього підписниця.

"Я провів 7 місяців в Україні, намагаючись це зробити. Але нічого не почув у відповідь", - відповів Михайлюк.

Фото: https://www.instagram.com/flymax305/

Фото: https://www.instagram.com/flymax305/

Пілот не уточнював, на яких підставах виїхав з України після невдалої спроби стати військовим льотчиком, але з огляду на те, що він навчався, працював і давно відкрив бізнес у США, у нього можуть бути для цього необхідні документи.

Раніше в авіакатастрофі на Житомирщині загинули троє досвідчених військових льотчиків – Мінка, Проказін та Джус.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil