Лайм

Щастя тут і зараз: після камінг-ауту блогер Машуковський зробив пропозицію своєму обранцю

Хлопець поділився подробицями

Український блогер, актор серіалу "Київ вдень та вночі" Олег Машуковський зробив пропозицію своєму коханому - візажисту на ім'я Данило. На сміливий вчинок він наважився під час сходження на вершину Говерли.

Деталі радісної новини, а також фото та відео Машуковський оприлюднив у своєму блозі в Instagram. Так, на його сторінці можна побачити кадри та відео, де Олег стає на одне коліно перед своїм бойфрендом та простягає перед ним коробочку з каблучкою.

Читайте також: Продюсер "Голосу країни" Володимир Завадюк розповів, як змінилося його життя після камінг-ауту.

Фото: instagram.com/mashukovsky

Окрім того, у ролику можна побачити, що блогер протягом декількох днів знімав обручку у синій коробочці за спиною свого хлопця, коли той навіть ні про що не здогадувався. "Щастя – воно саме тут і зараз. На щастя не треба заслуговувати, ти його собі робиш власноруч. Кожна людина має право бути щасливою, незважаючи на те, що подумають інші. Будьте щасливі! PS: Данило сказав "так", - йдеться у публікації.

У коментарях колеги та шанувальники привітали пару із важливою подією та побажали їм щасливого життя разом. Проте знайшлися і ті, хто не став приховувати свого відношення до цієї ситуації та висловив негативні коментарі під постом.

Читайте на тему: Максимально на часі: MELOVIN прокоментував серію камінг-аутів серед українських зірок.


Нагадаємо, на камінг-аут Машуковський наважився у січні цього року. У інтерв'ю Раміні Есхакзай він розповів про свої стосунки із чоловіками. Вперше показати свого коханого Олег наважився влітку 2023-го. Про Данила відомо не так і багато: лише те, що він займається ламінуванням брів та вій, робить професійний макіяж, а також веде соцмережі та знімає жартівливі ролики.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита