Лайм

Гриземося всередині країни: Катя Осадча вперше прокоментувала скандали з Юрієм Горбуновим

Телеведуча висловилася про хейт її чоловіка

12 вересня Катя Осадча відзначає 40-річчя. З нагоди дня народження української телеведучої вийшло інтерв'ю, в якому вона вперше прокоментувала скандали з Юрієм Горбуновим.

У липні цього року Горбунов та його студія "Прототип Продакшн" потрапили у скандал через державне фінансування комедійного серіалу "СМТ Інгулець". Українців обурило, що 33 млн. гривень підуть на зйомку 24 серій кінопродукту в період повномасштабної війни. Бурхлива суспільна реакція призвела до того, що вже за кілька днів продюсер відмовився від держкоштів. Осадча відповіла, як реагує на хейт чоловіка у соціальних мережах.

Читайте також: Після скандалу з серіалом Юрій Горбунов вирішив віддати військовим свій орден "За заслуги".

Фото: instagram.com/kosadcha

"На жаль, у нашому суспільстві панують такі речі, як небажання розбиратися, небажання бачити і чути причини того, що відбувається. Коли обрушився хейт на Юру, у нього вийшло інтерв’ю, його подивилися, але дуже незначний відсоток людей від тих, хто два тижні його хейтив. На жаль, пояснення нікому не потрібні, - сказала ведуча журналістам Viva! - Наприклад, після цієї історії ще 52 фільми отримали фінансування, але далі вже ніхто не став розбиратись. Ніхто не шукає правди, не шукає притягнення до відповідальності тих, хто дійсно винен, усі мислять ситуативно".

Ще один скандал, в який потрапив Юрій Горбунов, пов'язаний з його нібито незаконним виїздом за кордон у перші місяці російського вторгнення. На початку серпня видання "Цензор.НЕТ" повідомило, що 1 березня 2022 року ведучий перетинав кордон Молдови та Євросоюзу, і зафіксували це "лише молдавські прикордонники". Також джерело розповіло виданню, що ведучий "їздив на елітний курорт в Іспанії".

Фото: instagram.com/gorbunovyuriy

В інтерв'ю Аліні Доротюк Юрій Горбунов сказав, що він не відпочивав на іспанських курортах. За словами ведучого, всі його виїзди за кордон офіційні, і що в його паспорті є всі необхідні штампи.

Осадча заявила, що після всіх репутаційних скандалів навколо імені її чоловіка вона зробила висновок, що українці були об'єднаним суспільством на початку війни, але потім втратили цю особливість.

"Тепер ми починаємо шукати ворогів всередині країни. Ми боремося із зовнішнім ворогом і одночасно гриземося всередині країни. Люди нетерпимі і можуть сильно ображати один одного", - зазначила ведуча "Голосу країни".

Фото: instagram.com/kosadcha

Тима часом журналістка, яка повідомила про "підозрілий" виїзд Горбунова за кордон, хоче звернутися до СБУ.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Червоний манікюр - вічна класика, яка завжди в тренді: актуальні дизайни на весну

Червоний манікюр - це позачасовий та універсальний вибір, який випромінює впевненість, вишуканість та гламур

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Співачка Лавіка створила свій гурт, займається психотерапією та волонтерською діяльністю - що відомо про життя артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни