Лайм

Продюсер "Голосу країни" Володимир Завадюк розповів, як змінилося його життя після камінг-ауту

Відчуттями він поділився у день свого 36-річчя

За період повномасштабної війни кількість камінг-аутів в Україні зросла. У нетрадиційній сексуальній орієнтації зізналися учасник "Холостячки" Андрій Хветкевич, блогер Олег Машуковський, актор Олександр Піскунов та продюсер шоу "Голос країни" Володимир Завадюк. Останній розповів, як змінилося його життя після сміливого зізнання.

9 червня Володимиру Завадюку виповнилося 36 років. З нагоди свого дня народження продюсер написав допис, в якому зізнався, що цей рік став для нього особливим, оскільки він "відкрив себе таким, яким він є зараз".

Фото: instagram.com/zavaduk

"Цього року я відкрито поділився з вами тим, що я гей. Тепер я щиро можу казати про свою кохану людину. Про мого бойфренда. Про ЛГБТ спільноту. Відчуваю себе і маю той вигляд, який мені подобається. Я нарешті я", - написав він.

Завадюк додав, що хоче підтримати людей, які тільки думають відкритись і зіткнулися із утиском через свою орієнтацію. Володимир наголосив, що дискримінації не місце у сучасній країні.

Читайте також: Максимально на часі: MELOVIN прокоментував серію камінг-аутів серед українських зірок.

Фото: instagram.com/zavaduk

"І тепер я абсолютно відкрито говорю про все, що відбувається на душі. І це відкриває двері і серця. Саме це, а не холод та гострота в погляді, як я раніше думав. І, можливо, цим образив багато людей. Хочу вибачитися в цей день", - написав продюсер.

Володимир розповів, що цього року він зрозумів, чого насправді хоче:

"Багато вчитися, розвиватися, створювати те, від чого частіше б’ється серце, заради чого готовий не спати ночами. Заради проектів, які мають місію і можуть змінювати життя інших. Улюблені та абсолютно нові проекти, в які щодня вкладаю душу попри страх, тривоги, обстріли. В нові ідеї, бо дуже хочеться створювати свої великі проекти, а не тільки за франшизою. І ми, українці, здатні на це. Я вірю".

Фото: instagram.com/zavaduk

Також цього року Заводюк зрозумів, що точно хоче жити в Україні. "Я вдома тут і зараз. В моєму незламному місті. У Києві", - зазначив він.

У коментарях іменинника вітають друзі та колеги з шоу-бізнесу. Теплі побажання та слова захоплення написали Ксенія Мішина, Леся Нікітюк, Григорій Решетник, Оля Цибульська, Анна Саліванчук, Lida Lee, MamaRika, Руслан Квінта, Катя Сільченко та багато інших.

Раніше співак MELOVIN у річницю свого камінг-ауту розповів, як змінилося його життя після публічного зізнання.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Привертає увагу більше, ніж будь-коли: у мережі показали відео головної сцени "Євробачення-2024"

Як виглядає головна сцена Євробачення-2024 у Мальме - у мережі вперше показали відео та розповіли про репетиції конкурсантів

Режисер "Єралашу", якого засудили за педофілію, отримав медаль за участь у війні проти України

Росіянин Ілля Білостоцький похвалився, що отримав медаль за службу на фронті, а також, що з нього зняли всі звинувачення у педофілії

Як голосувати у першому півфіналі "Євробачення-2024": детальна інструкція

Перший півфінал Євробачення 2024 відбудеться 7 травня - як голосувати за конкурсантів, як довго триватиме голосування