Лайм

Український актор Богдан Колесник загинув від поранень на фронті: йому було 36 років

Чоловік став добровольцем у 2022 році

Захищаючи Україну від російських окупантів, на фронті загинув актор театру, кіно та серіалів Богдан Колесник. Про це у Facebook повідомила його дружина Надія. Відомо, що смертельні поранення чоловік отримав 23 грудня.

"Він повинен був повернутися в середині січня, він не повинен був йти в цей захід... ми два роки ходили по мінному полю і спіткнулися, де не чекали, - написала жінка в соцмережах. - Ми з донькою так чекали на тебе додому. Ніхто і нічим не допоможе. Грошей він нам вислав у той же день. Знав, що страшно, але мовчав. У нас все є, крім нього".

Читайте також: Люблячий батько та справжній патріот України: на фронті загинув актор Андрій Павленко.

Фото: https://www.facebook.com/tibaldd

Богдану Колеснику було 36 років, він родом із Кривого Рогу. Акторську освіту здобув у Київському театральному університеті ім. Карпенко-Карого, знімався у фільмах та серіалах "СуперКопи", "Опер за викликом", "Топтун", "Маестро", "Виходьте без дзвінка".

На захист України від російського вторгнення Богдан Колесник добровільно став 2022 року, у перші дні повномасштабного вторгнення. Спочатку він був у підрозділі тероборони, після чого вирушив на передову. Будучи на фронті, актор активно вів соцмережі. Якось він показав повістку, яку йому відправив криворізький ТЦК. "Не кажіть, де я", - жартував він.

Фото: https://www.facebook.com/tibaldd

Колесник часто писав мотивуючі пости, ділився своїми думками про військову службу з друзями та прихильниками.

"Дуже часто мені інтернет видає: "Ми втомилися від війни". Я в це не хочу вірити. Як тільки почну вірити, теж настане втома. Так, я сам пішов і думав, що все буде по-іншому. Але все сталося не так, як гадалося. Звинувачувати нікого не буду, - писав захисник України у жовтні 2023. - Не хочеться, щоб люди так думали. Таким чином, на мою думку, вони ховають свій страх. Коли ти вдома, ти боїшся за майбутнє. Коли ти тут, ти боїшся за завтра, тому робиш більше, ніж ти можеш".

Раніше від поранення на фронті помер відомий актор Василь Кухарський.

Інші новини по темі:

Новини партнерів

Читайте також

Винна я: Оля Цибульська повідомила про аварію і показала розбиту автівку

Українська співачка Оля Цибульська потрапила у ДТП в Києві та розбила свій автомобіль - артистка врізалася у паркувальний бар'єр

Усі зберігають оптимізм: друг онкохворого Чарльза III розповів про стан його здоров'я

Стан здоров'я Чарльз III, який лікується від онкології, погіршився - про це розповів друг короля - що відомо

Уклін всім героям: українські зірки вшанували пам’ять жертв трагедії на Чорнобильській АЕС

26 квітня 2024 року виповнюється 38 років з дня Чорнобильської аварії - зірки висловилися про річницю - фото