Лайм

Нехай Всесвіт нас почує: як зірки привітали українців з Новим роком-2024

Україна зустріла новий 2024 рік, і хоча він був затьмарений війною та черговим російським обстрілом, люди обмінювалися вітаннями всупереч усьому. Знаменитості – не виняток. У новорічну ніч вони поділилися підсумками року і теплими побажаннями.

Читайте також: Зеленський привітав українців із 2024 роком: відео.

Лілія Ребрик

"Тихого і безпечного всім 2024 року! Попри все ми зустрічаємо його з вірою у перемогу, ЗСУ та в Україну! З надією на затишок, сімейне щастя і повернення всіх українців додому! Обіймаю кожного з вас!" - написала акторка, вагітна третьою дитиною.

Фото: https://www.instagram.com/liliia.rebrik/

Ольга Сумська

Актриса показала святкове фото із чоловіком Віталієм Бориском та молодшою дочкою Ганною. “Рідні українці! З новим роком! Напишіть яким він буде! Нехай Всесвіт нас почує! Ми любимо та обіймаємо кожного з вас! Уклін нашим ЗАХИСНИКАМ! Вони – наші БОГИ! Господи, заступися, збережи, надихни!" – написала вона.

Фото: https://www.instagram.com/olgasumska/

Григорій та Христина Решетніки

Григорій та Христина Решетніки зустріли Новий рік у родинному колі, разом із батьками та трьома дітьми. Сім'я поділилася радісними фото та побажала українцям перемоги, щастя і любові. “Опора та підтримка, любов та натхнення – це те, що тримає на плаву всіх нас. Мріємо, щоб сім'ї возз'єдналися, щоб якнайменше пар розлучалися і завжди цінували одне одного! Любові та злагоди у Новому 2024 році”, - привітав телеведучий.

Фото: https://www.instagram.com/grisha_reshetnik/

Юрій Горбунов і Катя Осадча

Катя Осадча та Юрій Горбунов у Новий рік показали веселі фото з двома дітьми. "З Новим роком, Україно! Згоди, домашнього тепла і душевного спокою. Точно знаю, всі українці загадали одне бажання - Перемоги нашій рідній Україні! Тому що це наш дім, тут ростуть наші діти! В Україні наше майбутнє", - написав ведучий.

"Привітання від нашої родини і нехай 2024 буде роком ПЕРЕМОГИ!" - Додала його дружина.

Читайте також: Мрія життя здійснилася: Наталія Могилевська стала мамою двох дівчаток.

Фото: https://www.instagram.com/kosadcha/

Оля Полякова

"У цей Новий рік хочу побажати всім там те щастя та мрію, на яку ми всі чекаємо. Щоб наша Україна стала вільною, щоб вона перемогла і прийшов мир. Згоди у ваших сім'ях, згоди всій нашій країні. Всім вам здоров'я, усім щастя. Любіть один одного Підтримуйте один одного Допомагайте один одному Тому що ми українці несломімі Дякую нашим ЗСУ за те, що захищають нас, і у нас є можливість у такий страшний час у країні жити, працювати, навіть усміхатися. . Поцілуйте. Скажіть, як ви їх любите. Це дуже важливо. Я люблю вас. Слава Україні!" - побажала співачка у святковому відео.

Фото: https://www.instagram.com/p/C1iLHOhK7fz/

Jerry Heil

"Я вірю, що недаремно відцьогоріч Новий рік настає саме в Щедрий вечір! Нехай 2024 буде щедрим до нас. Я вірю також, що людям дійсно дається по вірі, тому молитимуся і писатиму пісні, які посилюватимуть віру в тих, хто їх чує, і вірю в силу пісні! Знаю: як колись відбулося з Щедриком, українську музику знову почує світ. Дійсно почує. Закохається. І доєднається до захисту унікальної української культури та її сильних талановитих носіїв — українського народу", - зворушливо привітала артистка.

Фото: https://www.instagram.com/thejerryheil/

Alyosha

Альоша (Олена Тополя) у Новий рік показала сімейне фото із чоловіком і трьома дітьми. "Рік Дракона на порозі! Як в багатьох казках, його час перемогти! Добрі серця, що кохають, за своє кохання щире отримують велику силу! Найсильніше за все! Най кохання перемагає, як завжди!!! З прийдешнім друзі! Бережіть себе і хай янголи кожного бережуть! З Молитвою в серці", - привітала вона.

Фото: https://www.instagram.com/alyoshasinger/

Олена Шоптенко

"Чесно кажучи, не хочеться писати ні підсумків року, ні планів на наступний. З огляду на нинішні події, хочеться просто встати і вийти. Тому хочу побажати нам зайти в Новий 2024 рік сповненими рішучості та віри у світле майбутнє, як і віри в себе та один в одного. А також впевненою ходою йти в напрямку здійснення найзаповітніших мрій, одна з яких у всіх нас спільна. З Новим роком! Дякую ЗСУ за минулий!" - написала танцівниця.

Фото: https://www.instagram.com/alena_shoptenko/

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Вєрку Сердючку захейтили через виконання російських пісень в Києві

Вєрка Сердючка виступила в Києві. Зірку захейтили через виконання російських хітів

Захоплююсь українками: новий "Холостяк" Терен розповів, яку дівчину шукатиме на проекті

Герой 13 сезону шоу "Холостяк" Олександр "Терен" Будько прокоментував свою участь у проекті та розповів, яку дівчину шукатиме

Зірка шоу "МастерШеф" Влад Міцкевич потрапив у ДТП: у якому стані кулінар

Влад Міцкевич потрапив в аварію. Чоловік отримав численні травми