Лайм

Мрія життя збулася: Наталія Могилевська стала мамою двох дівчаток

Знаменитість тривалий час тримала це у секреті

Співачка Наталія Могилевська, яка раніше висловлювалася про народження дітей, здивувала прихильників новиною. Вона вдочерила двох дівчат: старшій із них 10 років, молодшій – 2 роки.

Про це виконавиця повідомила в ефірі новорічного випуску "Вечірнього кварталу", а також поділилася подробицями та фото у своєму блозі в Instagram. Зокрема, у публікації вона зізналася, що збулася найбільша мрія її життя. Зірка подякувала колегам, які допомагали тримати її новину у секреті тривалий час.

Читайте також: Ставили діагноз "безпліддя": Євген Кот з дружиною розповіли про довгоочікувану вагітність.

Наталія Могилевська вдочерила дівчатФото: instagram.com/nataliya_mogilevskaya

"Я щаслива… В цю казкову ніч, коли повинні збуватися мрії, найбільша мрія мого життя збулася. Хочу подякувати всім моїм друзям, колегам та відомим людям, хто знав мою таємницю, але тримав її в секреті тривалий час. Хочу подякувати всім своїм глядачам за підтримку і захист мого особистого життя. Такої зворушливої реакції я не очікувала. Навіть не знаю як Вам дякувати. Ви мене дуже розчулили… Хочу подякувати всім, хто з повагою поставився до того, що моїм дітям був необхідний час для адаптаціі та відчути себе у безпеці", - написала мама двох дівчаток.

На опублікованому сімейному кадрі співачка позувала з доньками: менша дівчинка була у неї на руках, старша – обіймала свою маму та дивилася на неї. Облич прийомних дітей артистки видно не було, і вона вирішила пояснити причину: "З повагою до приватного життя дітей я не показую їх обличча і жодного інтерв’ю давати не планую".

Проте в ефірі "Вечірнього кварталу" зірка розповіла, що у дівчат було складне дитинство і вони мали пов'язані з цим травми у минулому: "Діти були дуже сильно травмовані. Наприклад, старша моя донечка декілька разів рятувала життя молодшої. Їм просто потрібен був час для того, щоб відчути себе в безпеці, адаптуватися в новій родині, в столичне життя. І сьогодні, якби ти їх побачив, ти б їх не впізнав".

Читайте на тему: Тоня Матвієнко розповіла, як після розлучення з першим чоловіком її донька обрала жити з батьком.

Наталія Могилевська має коханого чоловікаФото: instagram.com/nataliya_mogilevskaya

В коментарях колеги та шанувальники висловили виконавиці слова захоплення, а також засипали компліментами і її, і її новоспечених доньок.

"Дуже радий за тебе Наталочко! Миру та щастя вашій родині!" - написав Павло Зібров.

"Доньки", - зазначив Віталій Козловський.

"Ти молодець! Пишаюсь!" - йдеться в коментарі дяді Жори.

Як відомо, Наталія Могилевська в стосунках з обранцем, якого зустріла вже у період повномасштабного вторгнення. Раніше у коментарях та інтерв'ю ЗМІ вона зізнавалася, що почувається щасливою поруч із цим чоловіком.

Співачка двічі була заміжня: перший раз за бізнесменом Дмитром Чалим (у період 2004 по 2005 роки), другий раз - за бізнесменом Єгором Долініним (за нього вона вийшла заміж через рік після першого розлучення і прожила з ним до 2011 року). Своїх біологічних дітей у артистки немає.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Червоний манікюр - вічна класика, яка завжди в тренді: актуальні дизайни на весну

Червоний манікюр - це позачасовий та універсальний вибір, який випромінює впевненість, вишуканість та гламур

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Співачка Лавіка створила свій гурт, займається психотерапією та волонтерською діяльністю - що відомо про життя артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни