Лайм

Дісталось і моєму будинку: Тетяна Літвінова показала наслідки масованого удару РФ

Столичний особняк кулінара накрило ударною хвилею

2 січня Росія масовано атакувала ракетами Київ, Харків та інші українські міста. Внаслідок удару по столиці постраждав будинок екссудді кулінарного шоу "МастерШеф" Тетяни Літвінової.

Наслідки атаки РФ кулінарка показала в Instagram-історіях. "Сьогодні дісталось і моєму будинку. Не уявляю, як тим людям у багатоповерхівках", - написала вона. На фото можна побачити, що від вибухової хвилі в особняку Літвінової впали дерев'яні конструкції та вазони з квітами.

Читайте також: Десятки постраждалих, пожежі та розтрощені будинки: Київ оговтується після надпотужної ракетної атаки, фото.

Фото: instagram.com/tanita_litvinova

"Ненавиджу всіх, хто надає накази пускати ракети по будинкам. Називаючи нас терористами, вони коють жахливі речі", - висловилася кулінарна блогерка про росіян.

Фото: instagram.com/tanita_litvinova

Нагадаємо, внаслідок масованої ракетної атаки росіян у Києві є влучання у багатоповерхову будівлю у Солом'янському районі. Падіння уламків зафіксовано у Голосіївському, Печерському, Оболонському, Деснянському та Подільському районах столиці.

Тетяна Літвінова Фото: instagram.com/tanita_litvinova

Наразі відомо про чотирьох загиблих та близько ста поранених.

"Київ та область, Харків. На цей час відомо про 92 поранених. Усім надається допомога. На жаль, четверо людей загинули. Мої співчуття рідним та близьким", - повідомив Володимир Зеленський у своєму Telegram.

Дізнайтеся також, як інші українські зірки відреагували на масований ракетний обстріл 2 січня.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Пісні, які підкорили "Євробачення-2024": відео найкращих виступів

У Мальме відбувся фінал Євробачення 2024 - якими були найкращі виступи артистів - хто потрапив у топ-7 - відео

Оцінки для України на "Євробаченні-2024": як голосували журі та шанувальники

alyona alyona і Jerry Heil посіли 3 місце на Євробаченні 2024 за результатами суддівського та глядацького голосування - таблиця

Що відомо про переможця "Євробачення-2024" Nemo, який ідентифікує себе як небінарну особу

Немо Меттлер зі Швейцарії виграв Євробачення 2024 - що відомо про життя та кар'єру музиканта, який позиціонує себе як небінарна особа