Лайм

Астрологи назвали три знаки Зодіаку, які не вміють поводитися з грошима

Дізнайтеся, чи є ви серед них

Правильно поводитися з грошима вміють далеко на всі: одні взагалі не розуміють, для чого їм це потрібно, інші ж тільки на шляху до фінансової грамотності та омріяного достатку. Як зазначають досвідчені астрологи, не останню роль тут грає знак Зодіаку, під яким вам пощастило народитися. Експерти порталу Yahoo назвали 3 знаки Зодіаку, які не завжди розуміють, як і куди витрачають гроші.

Фото: unsplash.com

Риби

"Емоційні та примхливі Риби – той знак Зодіаку, який не вміє правильно поводитися з грошима. Риби, як правило, мріють про те, щоб заробляти гроші, замість того, щоб заробляти їх насправді, - каже астролог Кім Вудс. - Часто Риби недооцінюють свою цінність, тому не знають, як продати світу свої таланти та уміння".

Окрім того, за словами експерта, представники цього знаку схильні пропускати можливості, які їм дає життя, через що рівень їхнього заробітку може залишатися довго на одному і тому ж рівні.

Читайте також: Щасливі талісмани: астрологи порадили, як привабити удачу для вашого знаку Зодіаку.

У той час Шерін Кемпбелл, астролог і засновник My Little Magic Shop, зазначає, що Риби краще розпоряджаються готівкою, аніж коштами на карті. Однак їм не подобається зберігати гроші, вони прагнуть їх витратити. Виключення може бути у тому випадку, якщо поруч із Рибами буде Козеріг чи Телець – тоді ситуація може змінитися в позитивну сторону.

Стрілець

Представники цього знаку опинилися на другому місці у рейтингу найбідніших. "Стрілець відомий своєю імпульсивністю і незалежністю. На жаль, це не завжди призводить до фінансового достатку, оскільки Стрілець любить колекціонувати почуття, досвід і спогади, - каже Мері Арагон, експерт із Таро та астрології. - Ось чому вони витрачають неймовірні суми грошей на подорожі, квитки на літак і житло. При цьому вони вважатимуть себе людьми, які є доволі заощадливими".

Фото: unsplash.com

Близнюки

Близнюки завжди в запасі мають кілька ідей та хобі, встежити за якими буває вкрай важко. Ось це бажання занурюватися в усе і одразу має помітний вплив на їхні гаманці. "Вони схильні витрачати гроші на різні розваги, ігри та гіпотетичні ідеї", - розповідає Арагон.

Читайте на тему: Топ-6 знаків Зодіаку, у яких найбільше шансів розбагатіти у 2023 році.

Фахівець також зазначає, що Близнюкам слід бути обережними з інвестиціями та криптовалютою: "Гроші можуть легко вислизнути крізь пальці, тому що їхній розум занадто швидкий і не зовсім підходить для того, аби щось накопичувати і чекати тривалий час".

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Ця головоломка змусить попітніти: знайдіть серед крашанок і пасхальних зайців білі яйця

Знайдіть на картинці-головоломці серед пасхальних яєць і зайців три білих яйця

Пиріг з лаваша з м'ясом та сиром – простий спосіб приготувати вечерю за 15 хвилин

Приготуйте на вечерю смачний пиріг з лаваша з фаршем і сиром - це чудовий варіант ситної страви для всієї родини

Хіт сезону: як приготувати квашену капусту з кмином

Квашена капуста з кмином - цінний і дуже корисний продукт для здоров'я. Розповідаємо, як приготувати її на зиму