Лайм

Агітує за Путина і працює у Кремлі: що стало з породіллею із Маріуполя, фото якої облетіло увесь світ

Дівчина постраждала від російського удару по пологовому

У березні 2022 року армія РФ цинічно обстріляла пологовий в Маріуполі. Тоді весь світ облетіло фото українського фотографа Євгена Малолєтки із вагітною Маріанною Вишемирською. Після авіаудару дівчину разом з іншими породіллями евакуювали до іншої лікарні, де вона народила доньку. Попри весь пережитий жах, українка вирішила стати на бік ворога.

Уродженка Маріуполя переїхала до Росії і тепер агітує голосувати за Путіна під час виборів президента РФ. Сама колаборантка підпис на підтримку кривавого диктатора вже поставила, чим похвалилася у соцмережах.

Також читайте: Народна артистка України перейшла на бік росіян: їй загрожує до 12 років в'язниці.

Маріанна Вишемирська постраждала від авіаобстрілу пологового в Маріуполі Фото: instagram.com/evgenymaloletka

"Вчора був Хрещенський святвечір, і так склалися обставини, що саме в цей день я знайшла час вирушити до пункту збору підписів, щоб підтримати Володимира Володимировича Путіна як кандидата в президенти Росії. Як прийнято, у Хрещенський вечір загадують бажання. Виходить, що і я загадала, і навіть підписалася", - написала Вишемирська в Instagram 19 січня.

"Для мене такий вибір очевидний: не бачу причин щось змінювати. Зараз, попри санкції та всі проблеми, Росія динамічно розвивається. Захищає своїх громадян і працює над тим, щоб завтра було краще, ніж учора. Не вдасться заперечувати того, що це пов'язано з особистістю однієї конкретної людини, під загальним керівництвом якої здійснюється прийняття правильних, як ми бачимо за результатами, рішень. А скільки ще таких рішень було прийнято за попередні роки.. Тому я, як і багато інших громадян, підтримую Володимира Володимировича!", – заявила колаборантка.

Фото: instagram.com/krevvetochka

Крім цього, зрадниця отримала в РФ посаду керівника "комітету соціальних ініціатив" у прокремлівському фонді "Родина", пише ASTRA. Також вона знімає пропагандистські ролики про відновлення зруйнованого Маріуполя та бере інтерв'ю у полонених бійців "Азова".

Також блогерка активно веде соцмережі та розповідає, що "Україна 8 років бомбила Донбас". Відповідаючи на коментарі українців, хто її так образив у рідній країні, що вона обрала брехливу риторику, дівчина заявила, що "завжди адекватно оцінювала ситуацію".

"Заробляю чесною працею, як і всі порядні люди. Мене особисто ні що не ображає в цьому житті взагалі. Я не хочу витрачати її на негатив та образи. Цілком адекватно завжди оцінювала ситуацію і ні кого не проклинала, коли Україна знищувала Донецьк. Тому що на свою душу гріха брати не хочу. Кожен рано чи пізно сам відповість за свої вчинки та прийняті рішення без будь-яких прокльонів та агресії", - казала Вишемирська.

Читайте також: Коли ми повернемо Маріуполь, ви побачите справжній жах - морпіх з "Азовсталі" Михайло Діанов.

Фото: instagram.com/krevvetochka

Наразі уродженка Маріуполя, яка постраждала під час російського авіаудару, живе та працює у Москві. Одразу після обстрілу пологового російська пропаганда заявляла, що все це – постановка, а Вишемирська – акторка.

"Знята в Маріупольському пологовому будинку жінка виявилася фотомоделлю у гримі. Для "найвдаліших" репортажних знімків українські пропагандисти використали модель з Маріуполя на ім'я Маріанна. В Інстаграмі вона відома, як krevvetochka", - писали пропагандисти.

Раніше співачка-зрадниця Таїсія Повалій похвалила Путіна за війну в Україні та подякувала РФ за захист.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Українське медіа потрапило в скандал через нецензурну лексику на адресу Євгена Клопотенка: що відомо

Видання Заборона потрапило в скандал через нецензурну лексику - кулінар Євген Клопотенко опублікував листування нібито з журналістом медіа

Рак відсік все непотрібне: 35-річна українська акторка вперше розповіла про лікування онкологічної хвороби

Акторка Катерина Молчанова повідомила, що лікується від раку - онкологію у жінки виявили на ранній стадії і вже зробили операцію

alyona alyona і Jerry Heil виступатимуть у першому півфіналі "Євробачення-2024": про що їхня пісня

alyona alyona і Jerry Heil беруть участь у Євробаченні 2024 з песнею Teresa & Maria - про що вона, чому артисток критикували