Лайм

Зрадниця Повалій похвалила Путіна за війну в Україні і подякувала РФ за захист

Якщо раніше співачка лише відмовчувалась, то зараз вирішила не приховувати своїх пропагандистських поглядів

Уродженка Київської області Таїсія Повалій, яка стала на бік кремлівського диктатора та продовжує виступати в РФ, зробила нову пропагандистську заяву. Путіністка вважає, що "Путін позбавляє світ від нацизму", а напад Росії на Україну вона називає "порятунком".

Про це виконавиця заявила у коментарі російським ЗМІ. Повалій зазначила, що "звикла бути на боці правди, тому обрала для себе РФ".

Фото: instagram

"Я з дитинства звикла бути там, де правда. Тому я – з Росією. Я за те, щоб відбулося повернення із зомбованого стану, в якому знаходиться сьогодні моя Україна, до нормального життя. Усі ці 8 років я жила з нерозумінням того, чому все це відбувається на Донбасі, за що там вбивають людей... Я чекала настання часу справедливості. Нарешті, він настає. Дуже хочу, щоб люди на Донбасі жили так, як хочуть самі, щоб їм нічого не нав'язували, не ґвалтували. І зараз саме за це і йде боротьба... У тому, що сьогодні робить Росія, бачу порятунок і свій, і України. Відчуваю, що Росія зараз мене захищає", - сказала пропагандистка.

Читайте також: Сльози та ком у горлі: Зібров висловився про виступи зрадниці Повалій на пропагандистських концертах.

Не забула артистка сказати кілька слів і про президента країни-окупанта. За її словами, "Путін – людина, яка може зберегти сильну Росію", додавши, що "це його історична місія": "Володимир Путін для мене – це та людина, яка в силах зберегти сильну Росію і позбавити світ від нацизму, з яким я зіткнулася безпосередньо. Це його історична місія, на мій погляд".

Фото: instagram

Незважаючи на заяви про нацизм в Україні, путіністка запевнила, що останні 8 років мешкала у Києві, а не втекла до Москви, як писала преса: "Всі останні вісім років українська преса писала, що я втекла в Росію слідом за Януковичем. І це, напевно, мене і врятувало – мене не зачепили, хоча я жила в Києві. З Віктором Федоровичем, до речі, після його повалення я не бачилася і не спілкувалася – навіть не знаю, де він".

Нагадаємо, Таїсія Миколаївна Гирявець (Повалій) народилася 10 грудня 1964 р. в селі Шамраївка Сквирського району Київської області. Була депутаткою Партії регіонів та радницею Віктора Януковича. У вересні 2014 року вона відвідувала Держдуму Росії, після чого головне слідче управління МВС відкрило проти неї кримінальне провадження за статтею про посягання на територіальну цілісність України.

Читайте на тему: Я до неї відношення не маю: син Таїсії Повалій прокоментував виступ матері в РФ на День перемоги.

У 2021 році в одному з інтерв’ю заявила, що в Україні їй некомфортно працювати, а люди "дивляться на неї скоса" і "вважають ворогом": "Всіх же налаштували, що я ворог... І якось мені було некомфортно, ніде не комфортно, ні в аеропорту, ні в літаку - ось я в своїй країні, а мені некомфортно".

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Позитив після тривалого мовчання розсекретив свою кохану: хто підкорив серце виконавця

Олексій Завгородній із гурту Время и Стекло підтвердив роман з танцівницею Юлією Сахневич - артист показав романтичне відео

Герцогиня Единбурзька, яка приїхала до Києва, зустрілася з Зеленськими: що відомо про її візит

В Україну вперше з 2014 року приїхала представниця королівської родини герцогиня Единбурзька - що відомо про її поїздку, фото та подробиці

Тримаємо Часік: військовослужбовець Олег Сенцов поділився подробицями з фронту та показав фото

Олег Сенцов показав нове фото з фронту та повідомив, що наразі разом з побратимами захищає місто Часів Яр у Донецькій області