Лайм

Уродженка України Анна Асті втекла з РФ після цькування за участь у "голій вечірці"

РосЗМІ пишуть, що назад зрадниця може повернутися не раніше березня

Уродженка України, колишня учасниця дуету "Artik&Asti" Анна Асті, яка є прихильницею РФ, виїхала з країни-агресорки. Зробити це вона вирішила на тлі цькувань через "голу вечірку" Насті Івлєєвої, а також скасування запланованих концертів, відповідно, і втрати заробітку.

Російські ЗМІ повідомляють, що разом із чоловіком виконавиця взяла так звану "вимушену відпустку" і не планує повертатися до країни-окупанта аж до березня. Проте залишається невідомим, куди саме подалася артистка-запроданка. Зазначається лише, що Росію вона покинула літаком.

Читайте також: Що стало зі співаком-зрадником Мішею Марвіним - рідним братом TAYANNA, який обрав Росію.

Анна Асті та Настя Івлєєва на "голій вечірці"Фото: instagram.com/anya_asti_fan

Після "голої вечірки" заплановані заходи Анни Дзюби (справжнє ім'я співачки) почали відміняти, і це призвело до того, що ціни на корпоративи за її участю значно впали. До скандалу гонорар українки становив близько 4 млн грн, а наразі тримається в діапазоні 3 мільйонів. У січні мав відбутися великий концерт Дзюби на одному з наймасштабніших курортів РФ, але його перенесли на початок наступного року. Також на березень був запланований тур Анни, однак теж залишається невідомим, чи буде він реалізований.

Нагадаємо, після "голої вечірки", організаторкою якої була блогерка та ведуча Настя Івлєєва, кремлівська влада засудила захід. Івлєєвій загрожує тюремне ув'язнення та штраф у розмірі близько 1 млрд рублів.

Окрім запроданки Асті, на заході також були інші артисти-путіністи, серед них, знову ж таки, і уродженці України. У списку присутніх були Філіп Кіркоров, Лоліта (українка), Діма Білан, Ксенія Собчак, репер Джиган (одесит) та інші.

Згідно дрес-коду заходу, гості мали показатися майже у оголеному вигляді, і більшість таки дотрималися цього правила та прийшли у напівпрозорому одязі. Після того, як кадри оприлюднили в мережі, російські блогери, депутати Держдуми, громадські активісти обурилися та закликали притягнути до відповідальності всіх причетних.

Читайте на тему: Кадиров вигадав покарання для російських зірок, які брали участь у "голій вечірці" Івлєєвої.

Анна Дзюба виїхала з РФФото: instagram.com/anya_asti_fan

З наслідками через голу вечірку зіштовхнулися й інші проросійські виконавці, наприклад, Лоліта, яка "засмутилася але намагається триматися"; Кіркоров, який заявив, що "не знав що буде відбуватися на заході, і зайшов не у ті двері".

До слова, Анна Асті активно підтримує злочинний кремлівський режим та продовжує будувати кар'єру у Росії, хоч і зараз її довелося поставити на паузу. Також вона вже встигла отримати російське громадянство, про що російські ЗМІ повідомили минулого року.

Цікаво, що повномасштабне вторгнення РФ в нашу країну Дзюба зустріла на батьківщині, де знаходилася разом із чоловіком-росіянином. Близькі до оточення артистки люди казали, що співачка навіть ховалася в бомбосховищі від російських ракет.

Проте, навіть побачивши злочини окупантів на власні очі, уродженка Черкас вирішила податися до країни-агресорки і після приїзду радо обіймалася з іншими представниками російського шоу-бізнесу. Також Анні Асті продовжує писати російськомовні пісні, аби і далі тішити ними своїх російських слухачів.

  • Тим часом ще один учасник скандальної "голої вечірки" Діма Білан поїхав піаритися в окуповані міста України.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита

Принцесі Шарлотті 9: як виглядає іменинниця і яке місце займає у лінії наслідування престолу

Дочці Кейт Міддлтон і принца Вільяма Шарлотті виповнилося 9 років - подружжя показало нове фото іменинниці

Як змінилися прогнози букмекерів після репетицій на "Євробаченні-2024": на якому місці Україна

alyona alyona і Jerry Heil на 4 місці у таблиці букмекерів про переможців Євробачення-2024 - як змінилися шанси інших учасників