Лайм

На сцену "Оскара-2024" для вручення нагороди вийшов повністю оголений актор: фото

Джон Сіна повторив скандальний момент в історії премії

На сцені премії "Оскар-2024", церемонія нагородження якої відбулася в ніч проти 11 березня, з'явився повністю оголений Джон Сіна. Актор та зірка реслінгу вручав нагороду за найкращий дизайн костюмів фільму "Бідолашні створіння" (Холлі Веддінгтон).

Читайте також: Фільм "20 днів у Маріуполі" отримав "Оскар-2024" – перший в історії українського кіно.

Джон Сіна на "Оскарі-2024" Фото: Getty Images

Як повідомляє видання Variety, ексцентричний вихід був присвячений одному із найскандальніших моментів в історії вручення премії "Оскар". У 1974 році на 46-й церемонії вручення премії "Оскар" оголений чоловік вибіг на сцену, коли Девід Нівен представляв переможницю Елізабет Тейлор. Це був пік популярності стрикінгу, коли оголені люди часто переривали публічні заходи заради протесту, реклами чи інших цілей.

Джон Сіна повторив скандальний момент на "Оскарі-1974" Фото: Getty Images

"Чи можете ви уявити, якби сьогодні по сцені пробіг оголений чоловік? - запитав Кіммел у глядачів "Оскара". - Хіба це не було б безумством?" Після цього голий Джон Сіна висунув голову з-за декорацій сцени і сказав: "Я передумав. Я не хочу грати роль стрикера. Знаєш, це елегантний захід, тобі зараз має бути соромно за те, що ти запропонував такий недолугий жарт".

Читайте також: Україна на "Оскарі": які українські фільми претендували на премію та що з цього вийшло.

Кіммел відповів, що цей номер "мав бути кумедним", на що Сіна весело відповів: "Чоловіче тіло - це не жарт!" Зрештою, актор вийшов на сцену тільки з великим конвертом, що закривав його інтимні місця. Публіка відреагувала сміхом.

Оскільки Джон Сіна не міг посунути конверта, щоб відкрити його, його загорнули в золоту тогу. Так він зміг оголосити, що "Оскар-2024" за найкращі костюми отримує фільм "Бідолашні створіння" та його дизайнерка Холлі Веддінгтон.

Фото: Getty Images

До речі, Джон Сіна знявся в епізодичній ролі у фільмі "Барбі", який був номінований на вісім премій "Оскар", але отримав лише одну - за найкращу пісню ("What Was I Made For?" Біллі Айліш).

Цікаві новини для вас:

Читайте також

Де зараз Ніно Катамадзе - грузинська співачка, яка планувала переїхати жити в Україну під час війни

Грузинська співачка Ніно Катамадзе, яка рік тому заявляла про плани переїхати до України, заявила, що залишиться в Грузії, щоб продовжувати допомагати українцям

Травесті-діва Монро прокоментувала ставлення до можливої мобілізації після прийняття нового закону

Після ухвалення нового закону про мобілізацію трансгендерна Діва Монро заявила, що готова відвідати ТЦК

Хто виступатиме у першому півфіналі "Євробачення-2024": пісня України та інших країн-учасниць

Коли виступатиме Україна на "Євробаченні-2024" - пісня alyona alyona і Jerry Heil та інших учасників першого півфіналу, що відбудеться 7 травня