Лайм

Мій Чернігів: Наталка Денисенко відреагувала на ракетний обстріл рідного міста

В момент удару у місті знаходився син акторки

Українська акторка Наталка Денисенко родом з Чернігова, по якому Росія вдарила трьома ракетами вранці 17 квітня. Знаменитість відреагувала на обстріл рідного міста, де нині живуть її батьки.

В Instagram Stories артистка показала моторошні кадри руйнувань і розповіла, що цього трагічного ранку в Чернігові знаходився їхній із Андрієм Федінчиком 6-річний син Андрій. Хлопчик поїхав до бабусі й дідуся, поки його мама-акторка знімається за кордоном, а тато захищає країну в лавах ЗСУ.

Читайте також: Відео з Чернігова: очевидець зняв момент влучення ракети "Іскандер".

Наталка Денисенко в рідному ЧерніговіФото: instagram.com/natalka_denisenko

"Мій Чернігів сьогодні, - написала Денисенко під відео з місця "прильоту". - Поки я на зйомках за кордоном, синочок поїхав до бабусі та дідуся до Чернігова. Можете уявити мій ранок сьогодні. Всі мої близькі живі, здорові, але серце болить. Мої співчуття всім постраждалим та тим, хто втратив своїх".

Фото: instagram.com/natalka_denisenko

Росія випустила по Чернігову три крилаті ракети "Іскандер". Окупанти влучили в будівлю готелю у густонаселеному районі міста. Також ушкодження отримали лікарня, заклад вищої освіти, багатоповерхові будинки та автомобілі.

За оновленою інформацією ДСНС України, кількість загиблих збільшилася до 17 осіб. Серед загиблих – 25-річна лейтенантка поліції Аліна Миколаєць. В момент удару вона знаходилася вдома на лікарняному. Поліцейська отримала смертельне осколкове поранення.

Також відомо про понад 60 постраждалих. Серед поранених – троє дітей.

Фото: t.me/dsns_telegram

Раніше на ракетний удар по Чернігову 17 квітня відреагувала перша леді України Олена Зеленська.

Новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Позитив після тривалого мовчання розсекретив свою кохану: хто підкорив серце виконавця

Олексій Завгородній із гурту Время и Стекло підтвердив роман з танцівницею Юлією Сахневич - артист показав романтичне відео

Герцогиня Единбурзька, яка приїхала до Києва, зустрілася з Зеленськими: що відомо про її візит

В Україну вперше з 2014 року приїхала представниця королівської родини герцогиня Единбурзька - що відомо про її поїздку, фото та подробиці

Тримаємо Часік: військовослужбовець Олег Сенцов поділився подробицями з фронту та показав фото

Олег Сенцов показав нове фото з фронту та повідомив, що наразі разом з побратимами захищає місто Часів Яр у Донецькій області