Лайм

Привернули увагу до України: alyona alyona і Jerry Heil висловилися про результати "Євробачення-2024"

Кришталевий мікрофон забрав представник Швейцарії

На "Євробаченні-2024" alyona alyona і Jerry Heil посіли третє місце за результатами суддівського та глядацького голосування. Представниці нашої країни на міжнародному пісенному конкурсі, фінал якого відбувся 11травня, прокоментували свою участь масштабному заході.

В Instagram виконавиці опублікували пост на цю тему. Вони подякували співвітчизникам за неймовірну підтримку, яка, за їх словами, "зробила неймовірне".

Читайте також: Пісні, які підкорили "Євробачення-2024": відео найкращих виступів.

Фото: instagram.com/alyona.alyona.official

"Ми були на "death spot" (так звана "смертельна позиція", забобон, причиною якого є те, що за всю історію Євробачення жодного разу не перемагав учасник, який у фіналі виступав під 2-им номером)! Статистично всі, хто в ефірі другим номером, займав місця від 20 і вище! Ми з вами вирвалися на 3 місце! Ви розумієте, що взагалі ми з вами зробили разом?" - написали зірки.

Також alyona alyona і Jerry Heil додали, що завдяки участі у "Євробаченні" змогли вкотре привернути увагу до нашої країни та війни, яка тут продовжується:

"Ще раз потужно привернули увагу до України. Згадали про полонених Азову і вразили сучасним звучанням української музики та професійністю та креативністю команди! Низько вклоняємося всім вам, Діви та Люди! Ми пройшли цей шлях разом!".

Читайте на тему: "Росіяни таки потрапили на конкурс": як українці обговорюють фінал "Євробачення-2024".

Тим часом чимало колег, у числі яких Анатолій Анатоліч, Мішель Андраде, Артем Пивоваров, Тарас Цимбалюк та інші, написали, що артистки були гідними представницями на міжнародній музичній арені, а іхній музичний номер став один із найкращих, який пролунав у шведському Мальме. Також шанувальники додали, що дуету вдалося влаштувати справжній "фантастичний перформанс", який запам'ятається надовго.

Нагадаємо, переможцем "Євробачення-2024" став представник Швейцарії Nemo. За цим псевдонімом ховається співак Немо Меттер, який ідентифікує себе як небінарну особу, через що просить застосовувати до нього займенник "вони". Детальніше про біографію та музичний шлях виконавця - читайте у нашому матеріалі.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Зірку "Піратів карибського моря" загризла акула: що відомо про трагічну загибель актора

Актор та професійний серфер Тамайо Перрі трагічно загинув Гаваї від укусів акули

Втратив зв'язок на 1,5 місяці: зірка "Х-фактору" розповів про зникнення мами на початку війни

Співак та фіналіст проекту Х-фактор Дмитро Волканов згадав, що не міг півтора місяця додзвонитися до своєї матері на початку війни

Військовий та поет Олексій Бик висміяв Сергія Жадана, який мобілізувався до війська

Військовий та поет Олексій Бик висміяв Сергія Жадана, якого сфотографували в одному із закладів Харкова