Лайм

Рожевий ліс, "скелети" та динамічні танці: яким був виступ Сан-Марино на "Євробаченні-2024"

Співачці вдалося запалити публіку

У другому півфіналі "Євробачення-2024", який відбувся 9 травня у Мальме, на сцені виступила представниця Сан-Марино співачка Megara. Вона здивувала публіку екстравагантним образом, а також її оточували загадкові створіння.

Виконавиця співала на тлі величезного екрану, де виднівся химерний чорно-рожевий ліс. Сама артистка з'явилася у рожевій шубі та сукні з елементом хребта динозавру. Довкола неї під час постановки постійно танцювали "скелети" у хутряних рожевих чоботах, в на гітарі виступала "смерть", костюм якої складався з елементів зебри. theLime вів текстову онлайн-трансляцію масштабного музичного заходу.

Читайте також: Чим дивували учасники у другому півфіналі "Євробачення-2024": відео найкращих виступів.

Фото: Getty Images

Весь цей сценічний перформанс був підкреслений яскравим світловим шоу, димом і вогнем. Під час виконання номера Megara зняла з себе сукню та шубу і ефектно розпустила рожеве волосся. На ній залишились лише латексне відверте боді та портупея.

Фото: Getty Images

Читайте на тему: На "Євробаченні-2024" оголосили порядок виступів учасників у фіналі: під яким номером Україна.

Своїм виступом із "танцівниками-скелетами" та зухвалим образом представниця Сан-Марино оживила публіку та передала "привіт" фрікам. Шанувальники були в захваті від почутого і побаченого, і подякували за артистці бурхливими емоціями.

До слова, Сан-Марино не вдалося пробитися у гранд-фінал конкурсу, який відбудеться вже цієї суботи, так само не вдалося потрапити до наступного етапу шоу ще 6 країнам. Детальніше про результати глядацького голосування у другому півфіналі – читайте тут.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Євгенія Власова пояснила зникнення зі сцени на роки та заговорила про відновлення кар'єри

Євгенія Власова розповіла, чому зникла із шоу-бізнесу - співачка заявила, що їй потрібно було зробити паузу через обставини у житті

Ірина Сопонару вийшла заміж за свого коханого-іноземця: акторка показала зворушливі весільні кадри

Ірина Сопонару і її обранець Ріс одружилися - акторка показала весільні кадри - що відомо про її особисте життя

Рожевий манікюр на випускний: стильні дизайни у модному кольорі

Дівчатам, які готуються до випускного, варто обрати ніжні відтінки манікюру, які асоціюються з молодістю та свіжістю. Рожевий колір манікюру може ідеального доповнити ваш образ