Лайм

У Львові розбишаки напали на блогера Ніколаса Карму: у якому стані потерпілий

Ніколас Карма звернувся до поліції

Нещодавно на Прикарпатті банда хуліганів знущалась з людей, використовуючи газові балончики, та знімала це на відео. А сьогодні відомий український блогер Ніколас Карма, який розповідає про ціни на одяг знаменитостей та пересічних людей, потрапив у халепу у Львові. На Ніколаса напали розбишаки з газовим балончиком.

На сторінці в Instagram він розповів, як все відбувалося. Посеред вулиці до блогера підійшли хулігани та почали його принижувати, використовуючи ненормативну лексику та розпускаючи руки.

Читайте також: Серце моє ніколи не буває вільне: Ірина Білик заінтригувала змінами в особистому житті.


Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Ніколас Карма (@nicolas_karma_official)

"Вчора, коли це сталось, я побачив, що народ готовий заступитись одне за одного у таких ситуаціях. Це головне. Не жити життя за принципом "Моя хата скраю", а відстоювати честь так гідність навіть чужих їм людей. На жаль, без бидла не буває, але я не засмучуюсь, адже адекватних та свідомих людей набагато більше. А також я пишаюсь нашою поліцією, яка спрацювала дуже оперативно та ідентифікувала хуліганів за годину", - написав Карма.

Блогер написав заяву до поліції, стражі порядку відшукали хуліганів дуже оперативно. Ніколас Карма подякував і медикам, і поліції за чудову роботу.

Підписники також висловилися з приводу цієї ситуації.

Підписники підтримали НіколасаФото: Скріншот

  • "Правильно, що написали заяву. Хлопці сьогодні бидло, а завтра когось поб’ють чи вб’ють".
  • "Боже, як соромно. А гордість нації за них життя віддала".
  • "Я наче пірнула на 15 років назад… жах. Головне, щоб з Вами було все нормально!"

Раніше ми писали, що Наталія Могилевська відвідала концерт Макса Барських в Києві. Артистка висловила чимало компліментів виконавцю.

Цікаві матеріали для вас:

Новини партнерів

Читайте також