Лайм

До припинення бойових дій залишилося кілька місяців: ясновидиця дала прогноз про кінець війни в Україні

З весни 2025 року розпочнеться повернення українських військовополонених

Восени 2024 року бойові дії в Україні припиняться в результаті укладеної угоди з Росією, навесні 2025 року додому почнуть повертатися українські військовополонені, а повернення захоплених Росією територій найближчим часом може не статися.

Про це розповіла біоенергетик, містикиня і психологиня Поліна Корнієнко на YouTube-каналі "Чорним по білому".

Читайте також: Фундамент миру закладено, але треба ще пережити липень: астролог Влад Росс дав прогноз Україні.

Найкращим варіантом розвитку подій на фронті та в Україні ясновидиця бачить припинення бойових дій, а повернення територій, захоплених Росією, до кордонів 1991 року найближчим часом може не відбутися.

"Я як біоенергетик, відчуваю, що людям зараз не треба концентруватися на питанні повернення територій, оскільки це вже перейшло у рамки торгово-політичних питань. Якими б не були цінними для нас наші території – хтось там виріс і бігав тими вулицями в дитинстві, у когось залишився будинок і велика частина його життя, в когось там поховані батьки, але це вже питання інших відносин.

Зараз головним повинно бути те, щоб припинилися вбивства, військові з фронту повернулися додому, а Україна почала життя по-іншому, де головним буде відновлення і процвітання, мирне і забезпечене життя людей", - розповіла Корнієнко.

Читайте також: Україна поверне всі свої території: астролог Влад Росс назвав рік повної перемоги над ворогом.

За словами ясновидиці, припинення бойових дій і смертей людей стане результатом домовленостей між Україною і Росією.

"Це будуть пункти угоди, відповідно до якої можна буде зробити висновок, що країни починають домовлятися. Загальна енергетика Росії зараз стає теплішою і можливостей домовитися стає більше, ніж на початку чи через рік війни", - пояснила Корнієнко.

Щодо форми домовленості, то ясновидиця бачить залучення інших країн до укладення угоди.

"В правовому полі ця угода буде схожа на міжнародний акт – тимчасова чи не тимчасова. Але на тонкому плані вже є сформовані умови, варіанти, на яких бойові дії можуть припинитися. І Росія ближче до осені стане більш лояльною щодо цих умов, з нею можна буде вже говорити. Тобто, восени станеться щось, завдяки чому Росія змінить мотиви війни за ці 2,5 роки", - прогнозує містикиня.

Також ясновидиця розповіла про повернення біженців з–за кордону.

"Після припинення бойових дій 10-15% тих українців, які змушені були покинути Україну і прожили ці 2,5 роки за кордоном, будуть пробувати повернутися. Причому вони будуть добре розуміти, куди і на що вони повертаються, бо їм доведеться будувати своє життя з нуля. Взагалі, в Україну буде приїжджати багато туристів, які захочуть тут жити – вони теж будуть входити в ці 10-15 %", - прогнозує ясновидиця.

Також Корнієнко прогнозує поглиблення демографічної кризи – в 2026-2027 роках будуть масово розпадатися родини і буде пік розлучень, оскільки багато сімей не витримають випробування стосунків розлукою, часом, відстанню.

"Зараз в Україні прийшов час жіночих енергій – м’яких, дипломатичних, теплих - і ми побачимо розквіт жіночої духовності", - додала ясновидиця.

З весни 2025 року, як прогнозує містикиня, буде відбуватися повернення українських військовополонених.

"Коли встановиться тепла весна, з початку квітня, почнуться більші повернення українців з полону", - запевнила ясновидиця.

Цікаві новини для вас:

  1. Демон лютуватиме, однак визнає поразку: старець Геронтій отримав видіння про кінець війни.
  2. Росія може напасти на країни Балтії вже 2024 року: астролог назвав найнебезпечніший період.
  3. "Ванга" з Бистриці розповіла, коли закінчиться війна в Україні і чи є ризики переростання у Третю світову.

Новини партнерів

Читайте також

Вже другий місяць в ЗСУ: учасник гурту KAZKA повідомив, що доєднався до війська

Сопілкар гурту KAZKA Дмитро Мазуряк поповнив ряди ЗСУ і показав фото у військовій формі

Прикро, що татко на війні: дружина Віталія Козловського поділилася успіхами маленького сина

Дружина співака Віталія Козловського Юлія Бакуменко поділилася в мережі першими успіхами їхнього 4-місячного сина Оскара, доки співак служить 

Я сумував: Дан Балан після тривалого мовчання про війну несподівано приїхав в Україну

Молдавський співак Дан Балан приїхав в Україну і показав відео з Буковеля