Лайм

Друг Джона Леннона розповів, як той зрадив Йоко Оно через перемогу Ніксона

Колишній соліст The Beatles напився та займався бурхливим сексом

У 1972 році, коли Джон Леннон та Йоко Оно були гостями на вечірці, уже колишній соліст The Beatles напився, спостерігаючи за результатами президентських виборів між Річардом Ніксоном та Джорджем Макговерном, і зрадив свою кохану.

Про це написав у своїй книзі "We All Shine On: John, Yoko & Me" близький друг зіркової пари Елліот Мінц.

Вечірка проходила у квартирі антивоєнного активіста Джеррі Рубіна у Грінвіч-Віллідж. Коли стало ясно, що Ніксон переможе з великою перевагою, настрій Леннона став похмурим. Сильно напившись, у результаті Леннон зайнявся "гучним, бурхливим сексом" з іншою жінкою.

"Протягом усього цього часу Йоко сиділа на дивані в приголомшеному, пригніченому мовчанні, в той час як інші гості почали ніяково вставати, щоб піти, поки не зрозуміли, що їхні пальта залишилися в спальні, де Джон займався сексом", - пише Мінц.

Леннон та Оно, 1980 рік Фото: Jack Mitchell

"Він поставив свою дружину в найнезручніше становище, в яке тільки можна поставити жінку - займатися сексом в іншій кімнаті з тонкими стінами, поки твоя дружина була поруч і могла все чути", - розповів Мінц журналу PEOPLE.

Мінц каже, що Оно пізніше сказала йому: "Я можу пробачити його, але не знаю, чи зможу я колись забути те, що сталося. Не знаю, чи все буде колись колишнім".

Раніше Пол Маккартні заявив, що саме Джон Леннон несе відповідальність за розпад The Beatles у 1970 році.

Новини партнерів

Читайте також