Лайм

FaceApp зводить мережу з глузду: ось як в старості будуть виглядати українські секс-символи

Ось, як наші селебріті можуть виглядати через 30-40 років

Мобільний додаток FaceApp, який дозволяє змінювати обличчя людей на фото, буквально зводить соцмережі з розуму. Нове оновлення, яке додало готовим знімкам реалістичності, спровокувало хвилю публікацій, в яких користувачі роблять себе людьми похилого віку.

Так як ця тема стала однією з найбільш обговорюваних, ми вирішили поекспериментувати з фотографіями українських секс-символів зі світу шоу-бізнесу. Ось, як наші селебріті можуть виглядати через 30-40 років.

Примітно, що свої оброблені фотографії публікують в соцмережах і самі знаменитості. Деякі роблять себе людьми похилого віку, деякі навпаки повертають своїм знімкам молодість.

Ми випробували програму на фотографіях співачок Наді Дорофєєвої, Насті Каменських, Олі Полякової, Тіни Кароль, Віри Брежнєвої, Мішель Андраде, MARUV, Наталії Могилевської, Світлани Лободи, співаків Олега Винника та Макса Барських.

Додаток продовжує набирати популярність, проте не варто ставитися до подібних експериментів серйозно. Все це не більше ніж розваги.

  • Молода кохана українського співака Віктора Павліка і його концертний директор Катерина Репяхова поділилася в соцмережі милим спільним фото з артистом.
  • Раніше український телеведучий, автор проекту "Світ навиворіт" Дмитро Комаров, який в червні цього року таємно одружився на українській моделі Олександрі Кучеренко, вперше розповів про їх доленосну зустріч.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime , щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Однотонний манікюр на весну: стильні ідеї у модних відтінках сезону

Які варіанти однотонного манікюру придивитися на весняний сезон 2024, щоб виглядати стильно та виділятися із сірої маси

Можна вносити добрива прямо в лунку: чим підживити перець, щоб отримати гарний врожай

Як вибрати підходящий ґрунт для вирощування болгарського перцю, а також які натуральні добрива необхідно вносити в лунку при посадці  

М'ясна страва на Великдень-2024: як приготувати соковиту яловичину "Біф Веллінгтон"

Як у домашніх умовах приготувати соковиту м'ясну страву з яловичини під назвою Біф Веллінгтон, щоб здивувати гостей на Великдень