Лайм

Наркодилер перевдягнувся в свою доньку, щоб втекти з в’язниці: фото невдалого маскування

Засуджений злочинець безуспішно намагався видати себе за дівчину

Ватажок бразильської банди спробував втекти з в'язниці суворого режиму, переодягнувшись у власну дочку-підлітка. Видання The New York Post повідомляє, що він планував залишити її у в'язниці.

42-річний Клаувіно да Сільва прикинувся 19-річною дівчиною з гладкою шкірою і довгим чорним волоссям, щоб вийти з парадних дверей в'язниці Жіріціно в Ріо. Дивно, але засуджений наркоторговець був настільки переконливий, що охоронці зупинили його тільки біля виходу, коли той спробував забрати посвідчення особи своєї дочки Ани Габріель. Згідно з їхньою заявою, "відвідувачка" почала вести себе занадто нервово і рухалася "не як жінка".

Офіцерам здалася підозрілою його зовнішність. Також його оточили сім інших відвідувачок, які покидали в'язницю. Здавалося, вони навмисно оточували його, намагаючись закрити від охоронців, - розповів представник пенітенціарної служби Ріо-де-Жанейро.

Викриття Так Сільви, відомого як "Коротун", зняли у всіх подробицях. Охоронці змусили його зняти сіру толстовку, довгий чорний парик, силіконову маску, рожеву футболку і чорний бюстгальтер. Під маскуванням переховувався чоловік з короткою стрижкою, татуюваннями і зморшками.

За словами офіційних осіб, укладений планував залишити свою дочку в тюрмі, і тепер поліція вивчає її можливу роль як співучасниця. При цьому в контрабанді одягу, перуки і маски підозрюють іншу жінку, яка уникла обшуку з-за вагітності.

Влада каже, що да Сільва було частиною керівництва Червоної команди - однієї з найвпливовіших злочинних угруповань в Бразилії, що контролювала торгівлю наркотиками в значній частині Ріо.

За словами чиновників, після невдалої спроби втечі "Коротун" був переведений в спеціальний підрозділ в'язниці суворого режиму і тепер підлягає дисциплінарним санкціям.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Справи покращаться: астрологи назвали три знаки Зодіаку, яким пощастить до кінця квітня

Гороскоп на квітень - до кінця місяця астрологи пророкують успіх, любов і покращення фінансів трьом знакам Зодіаку

Манікюр "дружини мільйонера" – найбільший тренд 2024 року: добірка ідей на весну

Як зробити трендовий манікюр під назвою голі нігті, як його по-іншому називають і чому він такий популярний серед модниць у всьому світі

Посадка капусти на розсаду: що потрібно для гарного росту і захисту від хвороб

У середині квітня капусту сіють на розсаду або на грядки під плівку - як це правильно робити, показала городниця - поради з відео