Лайм

Британський будівельник став зіркою соцмереж: вся справа в тому, що його не відрізнити від Бреда Пітта

У голлівудського актора з'явився двійник

У мережі знайшли двійника голлівудського актора Бреда Пітта. Він - звичайний роботяга з британської села Сток-Мандвеілл, який укладає асфальт і лагодить тротуари.

Копію голлівудського красеня звуть Натан Мідс і йому 33 роки. До 20 років будівельник жив звичайним життям, але незабаром придбав раптову популярність. Його почали зупиняти на вулицях заради спільних знімків і автографів, пише Mirror.

"Я навіть вийти нікуди не можу. Іду в магазин - тут же бачиш людей, які штовхають один одного в бік і показують на мене пальцем, думаючи, що я Бред Пітт", - говорить Мідс. За словами будівельника, він щодня отримує десятки повідомлень в соцмережах.

Яскрава зовнішність не принесла Натану багатства, як його голлівудській копії, але схожість з Піттом допомогла будівельнику зустріти свою любов після розставання з матір'ю своїх дочок.

Мідс і менеджер по роботі з розплідниками Адіель Маккінвен познайомилися в Facebook і все почалося з повідомлення дівчини: "Ах, як шкода, що я не схожа на Анджеліну Джолі".

  • У Instagram набирає популярність сторінка Тараса Григоровича Шевченка. На ній двійник українського поета публікує фотографії та відео, знімає "сторіз" про життя Кобзаря в сучасному Києві.
  • На просторах соцмереж знайшовся хлопець, схожий на близнюка зірки Голлівуду. Йоханнеса Лашета з Німеччини запросто можна переплутати з Райаном Гослінгом.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Чому редиска стає гіркою і як покращити її смак під час вирощування

Через які поширені причини редиска стає гіркою, а також як впоратися із цією проблемою під час вирощування коренеплоду

Пухка паска з цукатами - простий рецепт на Великдень: як її приготувати

Простий рецепт паски на Великдень 2024 на опарі, з додаванням цукатів та цедри – як її приготувати, показала українська фудблогерка

Пастельний френч - тренд манікюру, який буде актуальним весною і літом 2024 року: фото

Який вигляд має модний французький манікюр 2024 у пастельних відтінках - варіанти дизайну нігтів на літо