RU  UA

Lifestyle

Найбрудніший фільм: Pornhub запустив кампанію по очищенню океанів від пластику

Відео для дорослих наочно покаже, як сміття може зіпсувати гарну сцену

Відео-сайт для дорослих Pornhub зняв фільм на заповненому сміттям пляжі, щоб зібрати гроші на видалення пластику зі світового океану, пише видання Dezeen.

За кожен перегляд фільму "Dirtiest Porn Ever" ( "Найбрудніше порно в світі") Pornhub буде перераховувати пожертвування Ocean Polymers - некомерційної організації, яка планує запустити корабель для збору і переробки пластику з моря.

"Ми тут брудні, в Pornhub, але це не означає, що наші пляжі повинні бути такими", - пояснив Корі Прайс, віце-президент Pornhub.

У фільмі показана пара, що займається сексом на пляжі в оточенні сміття. Згідно із задумом творців, це наочно продемонструє, як пластик і відходи можуть зіпсувати гарну сцену.

Поки пара займається сексом, прибиральники сміття в фірмових костюмах Pornhub прибирають навколо них.

Веб-сайт для дорослих запустив кампанію в рамках своєї ініціативи Pornhub Cares, оскільки все більше уваги приділяється стану Світового океану.

"Забруднення океану стало однією з найважливіших глобальних проблем, і воно тільки погіршується, - продовжив Прайс. - Ось чому вкрай важливо, щоб ми використовували нашу платформу для підвищення обізнаності та стимулювання змін - не тільки на час, а й для майбутніх поколінь".

Також Pornhub створив веб-сайт, який інформує глядачів про те, як уникнути попадання одноразового пластику в океан. Він рекомендує купувати якомога менше пластику, переробляти сміття і прибирати за собою, гуляючи на свіжому повітрі.

Ocean Polymers вважає, що робота з Pornhub допоможе розповсюдити інформацію про забруднення серед людей, які можуть не знати про це.

"Ми всі є частиною проблеми і повинні працювати разом, щоб знайти рішення, - сказала Хізер Вігглсворт, виконавчий директор Ocean Polymers. - Pornhub - це бренд зі значним глобальним охопленням, що включає всю демографію, тому він є дуже ефективною платформою для підвищення обізнаності про кризу, з якою стикаються наші океани. Було б чудово побачити більше кампаній такого розміру і масштабу".

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime , щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Коли і як часто треба поливати рослини на городі: поради городникам

Почему опытные дачники советуют поливать растения реже, но большим количеством воды, чем часто, но по немного, а также когда это делать

Нігті кольору перлів – витончений тренд 2024 року: модні ідеї для випускного

Что такое перламутровый маникюр, как его еще называют, а также какими дизайнами и эффектами его можно разнообразить на выпускной

Чому на кущах полуниці після цвітіння немає ягід: причини, про які мало хто знає

Из-за каких распространенных причин кусты клубники могут не плодоносить после цветения, а также в каких случаях можно помочь растениям