Лайм

Чоловік з деменцією після 12 років шлюбу зробив дружині пропозицію: вона знову сказала йому "так"

От рідні здивувалися, коли на наступний день він не забув про своїх слова

У мережі стала популярною історія подружньої пари, яка нещодавно зіграла своє друге весілля. Вся справа в тому, що чоловік, який страждає на деменцію (захворювання, яке впливає на пам'ять та здатність мислити), зізнався "дівчині" в почуттях і зробив їй пропозицію руки та серця. Після 12-ти років життя в шлюбі вона знову сказала йому "так".

Вперше історія з'явилася на особистій сторінці Анни Дункан у Facebook, після чого одраз ж облетіла соцмережі та усілякі соціальні інтернет-платформи. За словами жінки, її чоловік Білл живе з недугою вже 9 років. В певний момент через хворобу він навіть забув, що у нього є дружина. Однак, судячи з усього, чоловікові це не завадило закохатися знову.

"Дещо дивне сталося нещодавно. Мій чудовий чоловік Білл, з яким ми разом вже 12 років, зробив мені пропозицію. Останні 9 років Білл живе з деменцією. За цей час він забув про наш шлюб і більше не пам'ятає, як мене звати. Тому коли він сказав, що я йому дуже-дуже подобаюся, і що він хоче бути зі мною завжди, мене це дуже зворушило", - розповіла вона в мережі.

Найдивовижніше в цій історії, як продовжила Анна, що її чоловік не забув про зроблену пропозицію навіть на наступний день. Рідні настільки були цим вражені, що вирішили влаштувати скромну весільну церемонію на задньому подвір'ї їхнього будинку. Підтримати пару прийшли близькі друзі та члени родини.

"З організацією мені допомогли мої подруги та дочка. Це було чудово. Я ніколи не думала, що ми ще раз промовимо свої клятви, але це сталося. Білл був прекрасний! Найцікавіше: він думає, що вже два тижні одружений на новій дівчині, і це робить його по-справжньому щасливим", - посміялася новоспечена дружина.

Як додала жінка, нехай її чоловік не пам'ятає своє минуле, він прийняв теперішнє, а почуття, які зачаїлися в глибині душі, знову дали про себе знати. Це в черговий раз доводить, що справжня любов завжди знайде свою дорогу до серця.

Історія Анни Дункан та її чоловіка зібрала десятки тисяч лайків у соцмережі. Тисячі користувачів поширили її на своїх сторінках і побажали парі довгих та щасливих років спільного життя.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Блогерка показала, як приготувати заварну сирну паску з курагою і шафраном: яскравий рецепт

Як у домашніх умовах приготувати сирну паску з куркумою на заварному тісті, щоб урізноманітнити своє звичне меню на Великдень  

Шкіряні штани - модне придбання цієї весни: з чим їх поєднує Даша Квіткова

Українська блогерка Даша Квіткова показала з чим носити шкіряні штани навесні 2024 року - фото стильних образів

Важливо не посадити раніше: коли сіяти кабачки, щоб вони зійшли і гарно вродили

Як вибрати оптимальне місце на грядці для посадки кабачків, коли їх можна сіяти у відкритий ґрунт, а також як часто поливати