Лайм

Під час урагану Доріан на Багамах жінка прихистила вдома 97 бездомних собак: фото

Мешканка Нассау не могла дозволити тваринам загинути на вулиці

Ураган Доріан все ще бушує над Багамськими островами, залишаючи за собою жахливі руйнування: 5 людей загинули під час шторму, а 13 тисяч будинків отримали серйозні пошкодження. Для маленької карибської нації це трагедія епічних масштабів, але говорячи про людські страждання і втрати, про тварин часто забувають. Втім, бувають і щасливі винятки, один з яких описує Bored Panda.

Мешканка Нассау (столиці Багамських островів) Челла Філліпс вчасно згадала про те, яким смертоносним має бути ураган 5-ї категорії для бездомних тварин. Вона почала власну рятувальну операцію, і прихистила у своєму будинку 97 собак.

"97 собак в моєму домі, і 79 із них знаходяться в моїй спальні, - написала жінка в Facebook. - Ми забарикадували втікачів, і ніхто з них не вирвався на вулицю. В будинку грає музика і працює кондиціонер".

Добросердечна рятівниця з сумом констатувала, що на кожному з островів живе величезна кількість безпритульних собак, яким ніде сховатися від стихії.

"Тепер тільки бог може їм допомогти", - пише вона.

Челла давно рятує собак в Нассау, робить їм щеплення і прилаштовує в інші будинки. Завдяки їй безліч хвостатих бродяг вже покинули вулиці міста, і тепер насолоджуються турботою люблячих сімей.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймLifestyle
Теги: ураган

Читайте також

Хочуть бути головними: які знаки Зодіаку прагнуть домінувати над іншими

Астрологи назвали три знаки Зодіаку, які намагаються у всьому домінувати над іншими людьми – серед них Леви та Овни

Що робити з блідою розсадою перцю та баклажанів: допоможе просте підживлення

Бліда розсада перцю та баклажанів - у чому причина, чим підгодувати, щоб вона стала зеленою та міцною - поради городникам

Онігірі – рисові трикутнички з начинкою: блогерка показала, як приготувати кулінарну новинку

Як у домашніх умовах зробити рисові трикутники з консервованим лососем під назвою онігірі, щоб урізноманітнити меню своєї сім'ї