Лайм

Костюми на Хелловін-2019: 10 свіжих ідей до свята

Креатив - запорука успішної вечірки на Хелловін

З початку жовтня любителям від душі повеселитися і відсвяткувати Хелловін 2019, який з року в рік стає в Україні все популярнішим, варто задуматися про костюми та образи до свята. Час летить швидко і заявитися на вечірку у повсякденному одязі - взагалі не варіант.

Вибрати костюм на Хелловін сьогодні пропонують десятки сервісів, але в більшості випадків ми потрапляємо на одні й ті ж варіанти: зомбі, відьми, мумії, священики або члени сімейки Адамс. Нудно повторюватися, чи не так? Напередодні свята The Lime зібрав 10 свіжих ідей, для яких вам знадобляться лише бажання, час і трохи посидючості. Нічого надприродного.

Хелловін 2019 року потребуватиме від вас свіжих ідей, а їх накопичилося вдосталь. За останні місяці ми бачили багато нових фільмів жахів, круті екшени від Marvel, хоррори за книгами Стівена Кінга і дотепні мультфільми на зразок "Розчарування" Метта Гроунінга (навіть там були персонажі, які підкажуть вам ідеї для костюма або образу на свято).

Що вже говорити про останнього "Джокера" Тодда Філліпса. Що правда, вже зараз можемо припустити, що в костюмах похмурого клоуна Артура Флека на вечірку заявиться кожен третій знайомий. Це ідеальний костюм для Хелловіна, але, на жаль, йому не стати оригінальним.

Вітаються на святкуваннях Хелловіна і вкарй похмурі ідеї. Тому, маючи можливість заморочитися по повній, не шкодуйте часу і фарб. Іноді хороший грим може виявитися значно цікавішим і значно реалістичнішим, ніж костюм, над яким доведеться просидіти кілька вечорів поспіль.

Крім існуючих сьогодні агентств, які пропонують до Хелловіну костюми напрокат, варто задуматися і про популярні інтернет-магазини з доставкою товарів з-за кордону. За 3-10 днів ви цілком можете отримати до свята ефектну маску або класний набір фарб, тематичних наклейок та інших страшних корисностей.

Хеллоуїн - креативне свято, тому не поспішайте з вибором, зважте всі "за" і "проти" і підготуйтеся як слід. Вдалий костюм на вечірці - запорука успіху і гарантія залишити на пам'ять масу відмінних фотографій.

  • Читайте також на The Lime, як Клоун з трилера "Воно" прогулявся Дніпром. Це поки кращий косплей на божевільного Пеннивайз.

  • Користувачі соцмереж активно обговорюють героїчні вчинки хлопця з США, який не просто так одягнув костюм Бетмена. В образі супергероя коміксів DC він рятує безпритульних тварин і тішить мережу кумедними фото.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Борщ з грибами без м'яса – смачна страва пісного меню: як його приготувати

Як у домашніх умовах приготувати пісний, але водночас ситний борщ без м'яса, щоб урізноманітнити своє меню під час Великого посту

Молочний манікюр не втрачає популярності весною 2024 року: добірка модних дизайнів

Що таке молочний манікюр, а також якими дизайнами його можна урізноманітнити цієї весни, щоб завжди виділятися із сірої маси

Гарна мульча і стимулятор росту розсади: як використовувати яєчну шкаралупу на городі

Які корисні властивості має яєчна шкаралупа, як її можна використовувати для розсади та на городі, а також як зробити з неї добрива