RU  UA

Lifestyle

В Instagram набирають популярність абсурдні натюрморти британської художниці: ось її кращі фото

Сьогодні за Ванессою Маккаун стежать понад 100 тис. користувачів соцмережі

Мітла з букета свіжих квітів, пишний бюст з курячих яєць та капці з хліба - ці та інші креативні фото публікує у своєму Instagram британська художниця Ванесса Маккаун. Як зізналася в особистому профілі автор абсурдних знімків, вона просто любить фотографувати.

Нещодавно аккаунт художниці помітили профільні ЗМІ, з тих пір за творчістю Маккаун стежать вже понад 100 тисяч користувачів.

Для своїх фоторобіт мешканка Лондона використовує предмети побуту, які знаходить вдома чи в саду. Трохи поміркувавши, вона легко перетворює їх на барвисті, а іноді й доволі апетитні натюрморти.

Серед фоловерів Ванесси Маккаун сьогодні є і знаменитості, а от музикант Кріс Браун, наприклад, навіть використовував її фото в своєму кліпі. Що правда, без дозволу автора, хоча для художниці це теж була непогана можливість стати ще більш впізнаваною.

  • Картину стріт-арт художника Бенксі, особистість якого досі фактично не встановлена, продали на лондонському аукціоні Sotheby's за рекордні 9,9 млн фунтів стерлінгів ($12,2 млн). Нею автор висміяв британський парламент.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Картопляні лушпайки – чудове добриво для смородини: як і коли його використовувати

Какие полезные вещества содержит в себе картофельная шелуха, а также как ее можно использовать для удобрения кустов смородины

Як приготувати смачну паску на сирному тісті: швидкий рецепт на Великдень

Как в домашних условиях испечь быструю паску на творожном тесте, чтобы разнообразить свое меню и побаловать близких на Пасху

З Вербною неділею: красиві і душевні привітання зі святом своїми словами

Как красиво своими совами поздравить близких с Вербным воскресеньем 28 апреля - поздравления с праздником в прозе