Лайм

Смачний грибний суп за 30 хвилин: простий покроковий рецепт

Як легко приготувати смачне і корисне блюдо

Грибний суп може бути як відмінним початком обіду, так і повноцінним самостійним блюдом. У ньому міститься безліч корисних речовин, також такий суп є низькокалорійним, але при цьому досить поживним. І головне - це дуже смачно!

Щоб приготувати грибний суп зовсім не обов'язково бути майстром кулінарії. Більш того, для цього знадобиться зовсім небагато інгредієнтів. А сам процес займе мінімум часу.

Для приготування смачного і простого грибного супу нам знадобляться: печериці (400 г), цибуля (1 шт.), морква (1 шт.), картопля (500 р), вода (1 л.), рослинне масло (2 ст. л.), перець чорний мелений і сіль (за смаком).

Крок 1: Готуємо зажарку. Спочатку ріжемо цибулю і обсмажуємо її на рослинному маслі, через 5-7 хвилин додаємо до цибулі нарізані печериці. Продовжуємо жарку ще 10 хвилин, періодично перемішуючи овочі лопаткою.

Крок 2: Висипаємо в сковороду натерту моркву, тушкуємо все разом, поки морква не стане м'якою.

Крок 3: Беремо каструлю, в якій будемо варити суп. Кладемо в неї нарізану кубиками картоплю, викладаємо зверху зажарку, заливаємо все це гарячою водою і відправляємо на плиту.

Крок 4: Додаємо сіль і перець за смаком і варимо до готовності (її легко визначити за ступенем проварки картоплі, коли вона стане м'якою - суп готовий).

Крок 5: Даємо супу трохи настоятися, прикрашаємо зеленню і сметаною і подаємо до столу.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Не поспішайте дзвонити сантехніку: дієві лайфхаки для прочищення зливу душу

Експерти з прибирання розповіли, як самостійно прочистити забитий злив в душі і які засоби треба використовувати

На бутерброди, до гарніру і просто так: як приготувати курячу ковбасу вдома

Шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво показав, як приготувати курячу ковбасу без добавок вдома

Сало в буряковому квасі - давній рецепт української закуски

Сало в буряковому квасі - стародавній український рецепт, таке сало можна зберігати два тижні