Лайм

Чоловікові повернули улюбленого кота, якого він вважав давно загиблим: фото

Роберт і 19-річний кіт Чебон возз'єдналися через 7 років

Сім років пройшло з тих пір, як житель Каліфорнії Роберт в останній раз бачив свого кота Чебона. Улюбленець родини пропав якраз перед тим, як вони повинні були переїхати в новий будинок в Огайо. Роберт відклав переїзд, щоб розшукати свого 12-річного кота, але після невдачі йому довелося рухатися далі.

Видання Dodo пише, що на початку листопада Роберту несподівано подзвонили і повідомили шокуючу новину: Чебон живий.

"Я пам'ятаю, як одного разу молився і сказав: "Боже, я все зроблю, просто поверни мого Чебона", - каже чоловік на відео, розміщеному на сторінці Служби захисту тварин округу Вентура в Facebook.

Потім сталося неможливе. Добра жінка помітила на дорозі старого кота і відвела його до місцевого ветеринара. Крім того, що кіт був зневодненим і брудним через життя на вулиці, він був здоровий. Лікар відсканував його мікрочіп, в який було "вшиті" ім'я Роберта і вік тварини - 19 років.

"Я боявся, що сталася якась помилка", - зізнався Роберт, але відразу ж купив авіаквиток до Лос-Анджелеса. Приїхавши до притулку для тварин в Камарильї, чоловік виявив, що перед ним дійсно знаходиться Чебон. Коли господар і його улюбленець возз'єдналися через 7 років, ніхто з присутніх не зміг стримати сліз.

"Все в цій кімнаті плакали. Це дивовижна історія, і все стало можливим завдяки мікрочіпу", - розповів Ренді Фрідман, менеджер Служби захисту тварин округу Вентура.

Тепер, коли Чебон нарешті повернувся додому, господар гарантує йому щасливу і комфортну старість, та обіцяє більше ніколи не втрачати.

  • Покупці бойкотували магазин, куди перестали пускати милого кота. У Гарбуза так багато шанувальників, що представникам мережі супермаркетів Tesco довелося виступити з офіційною заявою.
  • Кажуть, чужих дітей не буває. Собака Сереніті з Канади теж так вирішила, і тепер дбає про п'ятьох милих кошенят, яких врятувала від неминучої смерті.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймLifestyle

Читайте також

Хочуть бути головними: які знаки Зодіаку прагнуть домінувати над іншими

Астрологи назвали три знаки Зодіаку, які намагаються у всьому домінувати над іншими людьми – серед них Леви та Овни

Що робити з блідою розсадою перцю та баклажанів: допоможе просте підживлення

Бліда розсада перцю та баклажанів - у чому причина, чим підгодувати, щоб вона стала зеленою та міцною - поради городникам

Онігірі – рисові трикутнички з начинкою: блогерка показала, як приготувати кулінарну новинку

Як у домашніх умовах зробити рисові трикутники з консервованим лососем під назвою онігірі, щоб урізноманітнити меню своєї сім'ї