Лайм

Як замаринувати скумбрію до столу на свята: простий рецепт і поради

Як самому приготувати мариновану рибу

Любите мариновану рибу і не хочете купувати її в магазині? У цьому матеріалі ми розповімо вам, як приготувати смачну закуску з маринованої скумбрії самостійно. Цікаво, що з цим простим рецептом впорається практично кожен.

Для приготування риби вам знадобляться наступні інгредієнти: скумбрія свіжоморожена (3 шт.), цибулю (3 шт.), часник (3 зубчики), оцет (3 ст. л.), масло рослинне (2 ст. л.), лавровий лист (3 шт.), перець чорний горошком (1 ч. л.), цукор (1 ч. л.), сіль (1 ст. л.), суміш мелених перців (за смаком).

Крок 1: Рибу потрібно розморозити і нарізати на невеликі шматочки.

Крок 2: Цибулю і часник потрібно помити, почистити і нарізати кільцями.

Крок 3: Все нарізані інгредієнти змішати між собою. Потім додати по черзі всі спеції - суміш перців, перець горошком, цукор, сіль і лаврові листочки.

Крок 4: Залити все оцтом і рослинним маслом, акуратно перемішати, щоб рідина розподілилася рівномірно.

Крок 5: Далі все залежить від вас - ви можете як подавати мариновану скумбрію до столу вже через 20 хвилин після закінчення готування, так і відправити її маринуватися в скляній банці в холодильник ще на добу. Якщо ви виберете другий варіант, риба вийде більш насиченою і пряною. Але пам'ятайте, що при тривалому маринуванні скумбрію у банці потрібно обов'язково двічі струсити.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime , щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Блогерка показала, як приготувати заварну сирну паску з курагою і шафраном: яскравий рецепт

Як у домашніх умовах приготувати сирну паску з куркумою на заварному тісті, щоб урізноманітнити своє звичне меню на Великдень  

Шкіряні штани - модне придбання цієї весни: з чим їх поєднує Даша Квіткова

Українська блогерка Даша Квіткова показала з чим носити шкіряні штани навесні 2024 року - фото стильних образів

Важливо не посадити раніше: коли сіяти кабачки, щоб вони зійшли і гарно вродили

Як вибрати оптимальне місце на грядці для посадки кабачків, коли їх можна сіяти у відкритий ґрунт, а також як часто поливати