Лайм

Як замаринувати скумбрію до столу на свята: простий рецепт і поради

Як самому приготувати мариновану рибу

Любите мариновану рибу і не хочете купувати її в магазині? У цьому матеріалі ми розповімо вам, як приготувати смачну закуску з маринованої скумбрії самостійно. Цікаво, що з цим простим рецептом впорається практично кожен.

Для приготування риби вам знадобляться наступні інгредієнти: скумбрія свіжоморожена (3 шт.), цибулю (3 шт.), часник (3 зубчики), оцет (3 ст. л.), масло рослинне (2 ст. л.), лавровий лист (3 шт.), перець чорний горошком (1 ч. л.), цукор (1 ч. л.), сіль (1 ст. л.), суміш мелених перців (за смаком).

Крок 1: Рибу потрібно розморозити і нарізати на невеликі шматочки.

Крок 2: Цибулю і часник потрібно помити, почистити і нарізати кільцями.

Крок 3: Все нарізані інгредієнти змішати між собою. Потім додати по черзі всі спеції - суміш перців, перець горошком, цукор, сіль і лаврові листочки.

Крок 4: Залити все оцтом і рослинним маслом, акуратно перемішати, щоб рідина розподілилася рівномірно.

Крок 5: Далі все залежить від вас - ви можете як подавати мариновану скумбрію до столу вже через 20 хвилин після закінчення готування, так і відправити її маринуватися в скляній банці в холодильник ще на добу. Якщо ви виберете другий варіант, риба вийде більш насиченою і пряною. Але пам'ятайте, що при тривалому маринуванні скумбрію у банці потрібно обов'язково двічі струсити.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime , щоб нічого не пропустити.

загрузка...

Новости партнеров

Loading...

Читайте також

Ніжний грибний крем-суп за 30 хвилин: рецепт і поради приготування

Як швидко приготувати смачну дієтичну страву

Родина з Росії врятувала пуму від усипляння, тепер вона живе життям розбещеного кота в їх квартирі

Пара з Пензи ось вже четвертий рік тримає вдома пуму, яку ледь не приспали в місцевому зоопарку

загрузка...

Новости партнеров

Загрузка...